"Άδειασμα" του Κονδυλάτου στην παραγωγή του Survivor All Star για τον τελικό - «Ήταν μια πολύ άβολη βραδιά! Δεν ήθελα να παω! Είπα στην παραγωγή...»

«Υπήρχε τόση τοξικότητα, που πολύ σωστά το είπε ο Στάθης»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes, βρέθηκε ο Περικλής Κονδυλάτος σήμερα 12/7, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Survivor All Star και τον τελικό, όπου νικητής βγήκε ο Σάκης Κατσούλης (δείτε πόσα χρήματα πήρε).

Ο τελικός είχε από όλα! Φωνές, μπηχτές, τραγούδια, αστεία βίντεο αλλά και τον Ατζούν με το twitter να μιλάει για... "ξεφτίλισμα". Όλα όσα έγιναν σχολίασε ο σχεδιαστής κοσμημάτων ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός.

Μάλιστα, δήλωσε πως δεν ήθελε να πάει στον τελικό, ωστόσο ήταν υποχρεωμένος γιατί το έλεγε το συμβόλαιο που υπέγραψε.

Η αιχμηρή δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor All Star

«Χαίρομαι που μετά από αυτή την επώδυνη εμπειρία και μη μου πει κανείς "γιατί πήγες;", γιατί υποχρεώθηκα, μου είπαν έχεις υπογράψει ένα συμβόλαιο πρέπει να έρθεις - εγώ δεν ήθελα να πάω - χαίρομαι που σήμερα βλέπω εσένα Τριαντάφυλλε, που έχω τόσο καλές αναμνήσεις και περάσαμε τόσο υπέροχα. Βγήκα κερδισμένος σαν άνθρωπος από όλη αυτή την εμπειρία.

Ήταν μια πολύ άβολη βραδιά εγώ δεν ήθελα να είμαι. Αν είχα τη δυνατότητα δεν θα πήγαινα. Είμαι ο λιγότερο επιθυμητός παίκτης στην ομάδα μου, με έβγαλαν από την πρώτη εβδομάδα, με έβαζαν να παίζω με τους νικητές του Survivor, που εγώ είμαι παίκτης reality και το είχα πει στη παραγωγή, αν θα έχει άλλους παίκτες reality, γιατί εγώ δεν είμαι αθλητής. Αθλούμε αλλά δεν είναι αυτή η καριέρα μου εμένα. Έλεγα στα ματσαρίσματα με όποιον παίκτη θέλετε και με έβαζαν με τον Στάθη Σχίζα, με τον Σάκη Κατσούλη... και μετά με έβγαλαν ότι δεν είμαι αγωνιστικά κιόλας. Υπήρχε τόση τοξικότητα, που πολύ σωστά το είπε ο Στάθης», δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος μόλις έκατσε στο τραπέζι με τους παρουσιαστές και το πάνελ.

Δείτε επίσης: «Εγώ θα πω...» - Το πρώτο story του στο instagram μετά τη νίκη του στο Survivor All Star