Survivor All Star highlights τελικού: Το "ξεφτίλισμα" του Ατζούν, η πρόταση γάμου και η νίκη του Κατσούλη

Όσα είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights τελικού: Το

Το βράδυ της Τρίτης 11/7 ολοκληρώθηκε το Survivor All Star με τον μεγάλο τελικό. Νίκος Μπάρτζης και Σάκης Κατσούλης έκατσαν στα δυο σκαμπό στο πλατό και περίμεναν με ανυπομονησία να ανακοινωθεί το όνομα του νικητή, όπως και έγινε λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα.

Το Youweekly.gr βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου όπου και κατέγραψε όλα όσα συνέβησαν ειδικά πίσω από τις κάμερες, όταν ο κόσμος δεν έβλεπε.

Τα 11/7 highlights του Survivor All Star

Φλογερά φορέματα και εκκεντρικές εμφανίσεις

Από τους πρώτους είδαμε να καταφθάνουν Σπύρος Μαρτίκας και η καλή του Βρισηίδα Ανδριώτου με το φλογερό κόκκινο φόρεμα της, που είχε μεγάλο σκίσιμο στο πόδι.

Επίσης, ο Γιώργος Κόρομι ήρθε με την σύντροφό του.

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Όσο το ζευγάρι έκανε δηλώσεις, έφτασε στο στάδιο η Στέλλα Ανδρεάδου με τη φλοράλ ολόσωμη φόρμα της και η Ρία Κολοβού με αποκαλυπτικό φόρεμα.

Χρυσαειδή

Στα μαύρα έδωσε το παρόν και ο Περικλής Κονδυλάτος, που πόζαρε στο φακό με τα μαύρα του γυαλιά.

Περικλής Κονδυλάτος

Στη συνέχεια, τα βλέμματα έκλαψαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή μαζί με την Εύη Σαλταφερίδου!

Σταυρούλα με Ε'υη

Τελικός Survivor all star

Μόνος αλλά και με φίλους του φωτογραφήθηκε λίγο πιο μετά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος φόρεσε φλοράλ σετ - παντελόνι και πουκάμισο - έχοντας κάνει τα μαλλιά του κοτσιδάκι!

BασάλοςBασάλος και παρέα

«Έχω τρία παιδιά και ο Σάκης...» - Συγκίνηση με την αποκάλυψη της αδερφής του Κατσούλη

Η αδερφή του, που για κάποιους λόγους άργησε να μπει στο χώρο, έκανε εν τέλει δηλώσεις πάνω στην σκηνή.

Δείτε επίσης: Survivor all star: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού λίγο πριν το μεγάλο τελικό - «Φέτος...»

Το τρακ, η συγκίνησή της αλλά και του Σάκη ήταν εμφανή!

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτό, έχουμε 7 χρόνια διαφοράς , το μεγάλωσα, τον ξέρω, τον πιστεύω, ξέρω ότι είναι δοτικός, ότι βάζω τον εαυτό του πάντα σε δεύτερη μοίρα, είναι πάντα δίπλας μας, είναι το στήριγμά μου, έχω τρία παιδιά, ο Σάκης είναι το τέταρτο. Σε αγαπάω πάρα πολύ, σε λατρεύω, είμαστε όλοι εδώ αυτό να θυμάσαι και ό,τι και να γίνει για εμάς δεν έχει σημασία, για εμάς είναι νικητής», είπε η αδερφή του Σάκη με τον ίδιο να απαντάει συγκινημένος: «Καρδιά μου, λατρεία μου».

Με τσιγάρα και κινητό στα χέρια - Εντυπωσιακή η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με mini πορτοκαλί φόρεμα

Άλλος άνθρωπος μπορούμε να πούμε ότι ήταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο μεγάλο τελικό, η οποία μέσα σε μία ημέρα από τον ημιτελικό κατάφερε και ανανεώθηκε!

Πέταξε από πάνω της τα αθλητικά ρούχα και παπούτσια και έτσι ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε στο άλσος του Γαλατσίου να παίρνει θέση στις κερκίδες με το πορτοκαλί και μίνι φόρεμά της (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι).

Φαίνεται, πως οι παλιές συνήθειες δεν ξεχνιούνται μιας και η Μαριαλένα κρατούσε στα χέρια της το κινητό τηλέφωνο και τα τσιγάρα της, που της είχαν λείψει εδώ και 6,5 μήνες!

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Το φετινό μεγάλο στοίχημα & το σχόλιο για τις αποβολές - Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού στο μεγάλο τελικό

Σε ένα από το διαλείμματα της ζωντανής αναμετάδοσης ο Λιανός παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες και στο Youweekly.gr σχετικά με όλα όσα είδαμε φέτος και έζησε εκείνος από τη μεριά του στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι απαντήσεις του πολλές και αποκαλυπτικές κάνοντας γνωστό, πως τα στοιχήματα ήταν πολλά για την παραγωγή, λαμβάνοντας υπόψιν και τις αποβολές. Τέλος ο Γιώργος Λιανός απάντησε και στο αν θα δούμε Survivor all star 2, όπως θα δείτε το βίντεο του Youweekly.gr στο Tik Tok.

«Δε θα μπορούσα να δαγκώσω το χέρι που με τάισε!» - Η δημόσια ατάκα του Σάκη Κατσούλη στον τελικό

Σε απάντηση του Γιώργου Λιανού σχετικά με την απόφαση του να μπει ξανά στο ριάλιτι ενώ είχε πάρει τη χαρά του νικητή ο ίδιος απάντησε:

«Ήταν ένα τηλέφωνο που προξένησε σε όλους άγχος, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι επιβίωσης, ξέρεις ότι πας στην απομόνωση μακριά από την επικοινωνία, τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μου έφερε λίγο άγχος, πολλή σκέψη, συζήτηση με τη Μαριαλένα σίγουρα και μετά από σκέψη αυτό, που ήρθε στο κινητό μου ήταν ήρθαν μηνύματα του κόσμου, μιας και είχε μαθευτεί ότι θα γίνει το Survivor All Star.

Αυτό που με έκαναν νικητή οι ίδιοι άνθρωποι ήθελαν να με ξαναδούν στις οθόνες τους κάτι, που δε με άφηνε να πω όχι. Σεβόμενος λοιπόν τον κόσμο, τον εαυτό μου και την οικογένειά μου, δε θα μπορούσα να γυρίσω την πλάτη και να δαγκώσω το χέρι που με τάισε, που λέει μια έκφραση, το πρόγραμμα που μου άλλαξε τη ζωή σε πολλά επίπεδα, που μας έχει μάθει και μας έχει διδάξει πάρα πολλά», είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Γονάτισε και της έβγαλε δαχτυλίδι - ''Πανικός'' με την πρόταση γάμου στο Survivor all star

Πολλά ήταν αυτά, που δεν είχαμε δει και αποκαλύφθηκαν την Τρίτη στον τελικό! Πολύ συγκινητική ήταν μάλιστα η πρόταση γάμου, που είχε γίνει στον Άγιο Δομίνικο από άτομο της παραγωγής, τον Πάνο στην καλή του, που είχε γνωρίσει στο νησί.

«Σας ξεφτίλισε ο Ατζούν μέσα στο σπιτάκι σας! Σταυρούλα μόνο» - ''Πανικός'' στο twitter για τη Χρυσαειδή

Ο Γιώργος Λιανός με το που τον εντόπισε του έδωσε το λόγο, με τον Τούρκο παραγωγό να χαιρετάει το κοινό, τους παίκτες και φυσικά τον παρουσιαστή! Πολλά ήταν εκείνα, που είπε ο Ατζούν, που θα σχολιαστούν!

Εκτός από το μήνυμα του για όσους αποβλήθηκαν φέτος, στη συνέχεια έδειξε για μία ακόμη φορά την εκτίμησή του προς τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, την οποία θα ήθελε και στο Γαλάτσι (δείτε εδώ το ποσό που συγκέντρωσε η Σταυρούλα από το παιχνίδι).

Οι twitteράδες έριξαν την πλατφόρμα με σχόλια τόσο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και τη στάση του, όσο και για την Σταυρούλα, που έχει κερδίσει την αγάπη όλων!

Eπίσης, μίλησε για τους παίκτες που αποβλήθηκαν λέγοντας:

«Μπορεί κάποιοι να έσπασαν κάποιους κανόνες αλλά όλοι είναι μέσα στην καρδιά μου. Είναι σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποβάλλεται κανείς. Θα είμαι χαρούμενος να τους δω στα μελλοντικά all stars. Είναι κατανοητό για μένα να κάνεις κάποια λάθη, όλοι όσοι έφυγαν από το παιχνίδι είναι για μένα αδέρφια μου» τόνισε ο Ατζούν.

«Δεν τιμά κάποιον να λέει...» - Μεγάλη αντιπαράθεση ανάμεσα σε Σχίζα & Κατσούλη στο μεγάλο τελικό

Κατάμεστο ήταν το στάδιο του Γαλατσίου με πολλούς από τους πρώην παίκτες να έχουν καθίσει στις κερκίδες ανάμεσα στο κοινό, περιμένοντας και εκείνοι την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ο Στάθης Σχίζας ήταν ένας από αυτούς και μάλιστα σε ερώτηση του Γιώργου Λιανού για τη στιγμή, που αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς είδαμε να χαρακτηρίζει το Survivor, ως ανθρωποφάγο!

Αυτή η δήλωση περί ανθρωποφαγίας ήταν, που δεν άρεσε στον Σάκη Κατσούλης, που πήρε το λόγο κα απάντησε έντονα στον Στάθη, καθώς δε μπορούσε να διανοηθεί, ότι μιλούσαν έτσι για ένα παιχνίδι, από το οποίο πήραν χρήματα και δημοφιλία.

Σήκωσε την κούπα μέσα στο Γαλάτσι - Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Πέρασαν 6,5 ολόκληροι μήνες από την ημέρα, που ξεκίνησε το Survivor all star με το Σάκη Κατσούλη και το Νίκο Μπάρτζη να στέκονται την Τρίτη 11/7 στο στάδιο του Γαλατσίου περιμένοντας να ακούσουν την απόφαση του κοινού!

Η αγωνία μεγάλη, ειδικά για το Νίκο μιας και ο Σάκης είναι γνωστό, πως έχει ζήσει άλλη μία φορά τη συγκεκριμένη στιγμή, από την οποία μάλιστα είχε αναδειχθεί και ως ο μεγάλος νικητής του Survivor 2022.

Προς το τέλος της βραδιάς, οι γραμμές έκλεισαν, και ο φάκελος με το όνομα έφτασε στα χέρια του Γιώργου Λιανού, ο οποίος ανακοίνωσε πως το αποτέλεσμα ήταν ένα ντέρμπι...με τον Σάκη Κατσούλη να σηκώνει για δεύτερη φορά την κούπα!

Η συγκίνηση ήταν τεράστια, ο ίδιος δεν πίστευε στα αυτιά του, ωστόσο πολύ γρήγορα ανασυντάχθηκε και κοιτώντας τον κόσμο στα μάτια σήκωσε το τρόπαιο μέσα στο Γαλάτσι!

Να σημειώσουμε πως λίγο νωρίτερα 7 από τους παίκτες δήλωσαν στην κάμερα μας ποιος θα ήθελα να είναι ο νικητής.