Survivor All Star: Αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Έμεινε Άγιο Δομίνικο 25 εβδομάδες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αυτά είναι τα χρήματα που κέρδισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

25 εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο, μέχρι εκεί έφτασε το όνειρο της Σταυρούλας Χρυσαείδη. Πολλοί ήθελαν να την δουν να σηκώνει φέτος το έπαθλο του Survivor All Star, αλλά δυστυχώς αντ' αυτού, το βράδυ της Πέμπτης 29/6 όλοι την παρακολούθησαν να ξεσπά σε κλάματα κατά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την αποχώρησή της από το παιχνίδι (δείτε εδώ το βίντεο).

«Ανακουφίστηκα, δεν θα άντεχα άλλη μια μέρα. Αυτό που ήθελαν να κάνουν τα παιδιά το πετύχανε. Μπράβο τους. Η αλήθεια είναι ότι ηρέμισα λίγο μέσα μου γιατί έβλεπα τόσα πράγματα να καταστρώνονται πίσω από την πλάτη μου, οπότε... Θα πάω σπίτι μου στους αγαπημένους μου ανθρώπους που μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Δεν φοβήθηκαν ποτέ τίποτα εδώ μέσα», είπε μεταξύ άλλων η Σταυρούλα λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και σβήσει την δάδα της στο νησί.

Η αμοιβή της Σταυρούλας στο Survivor All Star

Το έπαθλο των 100.000 ευρώ μπορεί να μην το κέρδισε, αλλά για 25 εβδομάδες που έμεινε στο νησί η Σταυρούλα κατάφερε να φύγει από εκεί πλουσιότερη κατά 125.000 ευρώ και με ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο! Not bad.

Ποιος αποχωρεί μετά - Η τελική 4αδα του ριάλιτι

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, με βάση την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού η αμέσως επόμενη που αποχωρεί - εφόσον θα τεθεί ως υποψήφια - είναι η Στέλλα Ανδρεάδου με αποτέλεσμα Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης και Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να σχηματίζουν την τελική 4αδα.