Survivor All Star highlights 29/6: Αποχώρησε η Σταυρούλα - Η πιο υποχθόνια ψηφοφορία που γνώριζαν όλοι

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 29/6: Αποχώρησε η Σταυρούλα - Η πιο υποχθόνια ψηφοφορία που γνώριζαν όλοι

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινό 29/6 επεισόδιο του Survivor All Star. Είδαμε έναν σοκαριστικό ατύχημα στο στίβο μάχης, έναν παίκτη να κερδίζει την ατομική ασυλία και την Σταυρούλα Χρυσαειδή να αποχωρεί.

Αναλυτικά τα 29/6 highlights του Survivor All Star

«Θα πουλούσαν και την ψυχή τους, ούτε την καλημέρα μου...» - Περνάει στην αντεπίθεση η Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο σημείο που έχει φτάσει έχει παραδεχτεί, πως νιώθει μόνη της, καθώς όχι μόνο δεν ταιριάζει με κάποιο από τα παιδιά, που έχουν απομείνει, αλλά δεν εμπιστεύεται κανέναν τους.

Μετά μάλιστα το συμβούλιο του νησιού της Τετάρτης 28/6, που ειπώθηκαν πολλές αλήθειες η ίδια με νέες δηλώσεις της την Πέμπτη 29/6 τόνισε, πως δε θα γίνει σαν εκείνους - που πουλάνε την ψυχή τους - και έτσι δε θέλει την καλημέρα κανενός.

«Πρέπει να βρω έναν τρόπο να αντιμετωπίσω όλη αυτή την ψευτιά. Τους βλέπω πριν και μετά τον αγώνα να σχεδιάζουν τι θα πουν να ψιθυρίζουν, νιώθω ότι παίζω σε ένα έργο που είμαι η πρωταγωνίστρια και πρέπει να τη χτυπάνε όλη την ώρα. Για να φτάσπουν στην τετράδα όσο πιο ακίνδυνα μπορούν θα πουλούσαν και την ψυχή τους, αυτό έχω καταλάβει. Έχει καταντήσει πολύ κουραστικό όλο αυτό και αποφάσισα ότι ούτε την καλημέρα μου δεν αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μεγάλη ανησυχία - Νέος τραυματισμός για το Μάριο Πρίαμο

Όσο φτάνουμε πιο κοντά στο μεγάλο τελικό μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα, πως αυξάνεται η κούραση των παικτών και έτσι οι τραυματισμοί είναι πια κάτι το συνεχές και σύνηθες.

Φαίνεται, πως ο Μάριος Πρίαμος συγκεκριμένα ή τα δίνει όλα στους στίβους μάχης ή δεν έχει άλλα σωματικά αποθέματα. Πριν από λίγες ημέρες χτύπησε και έτσι διεκόπη ο αγώνας (δείτε εδώ), με το ίδιο σκηνικό να επαναλαμβάνεται την Πέμπτη 29/6.

Ο κύπριος παίκτης στραμπούλιξε το πόδι του, έπεσε με το κεφάλι σε κατασκευή και ο αγώνας σταμάτησε. Ο Πρίαμος δε θέλησε να τον δει η γιατρός, που τον πλησίασε και έτσι συνέχισε να παίζει!

Και όμως δεν ήταν ο Κατσούλης - Ανατροπή με το νικητή

Το ατομικό είναι πιο απαιτητικό από ποτέ, αφού οι ποιο δυνατοί παίκτες από όλους τους κύκλους του ριάλιτι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον με σκοπό την κατάκτηση της ατομικής ασυλίας.

Tα δεδομένα, όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr άλλαξαν, αφού αντί για το Σάκη Κατσούλη, που σαρώνει στο ατομικό, είδαμε να του παίρνει την ασυλία μέσα από τα χέρια ο Μάριος Πρίαμος.

Αυτό και αν ήταν ανατροπή - Ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Youweekly.gr σας μεταφέρει με μεγάλη εγκυρότητα όσα συμβαίνουν στον μακρινό Άγιο Δομίνικο και στο Survivor all star σχετικά με τις ασυλίες, τι νίκες, τους υποψήφιους και τον παίκτη, που αποχωρεί από το εκάστοτε συμβούλιο του νησιού.

Έτσι και για (29/6) τα είχαμε πει, πως από την κάλπη θα βγει ένα όνομα ανατροπή, που δεν το βλέπουμε συχνά στον τάκο. Ο λόγος για το Σάκη Κατσούλη.

Θα μπορούσε και κερδίσει το παιχνίδι - Αποχώρησε χθες (29/6)

Τα πάνω κάτω είδαμε να συμβαίνουν καθώς η σωματική και κυρίως η σωματική κούραση των παικτών έχει αρχίσει να φτάνει στο απόγειο της.

Σε ότι αφορά το συμβούλιο του νησιού και την αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, σας τα έχουμε πει από το Youweekly.gr εδώ και πολύ καιρό, πως όχι μόνο στο Γαλάτσι, αλλά ούτε στην τελική 5αδα δε θα έφτανε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.