Survivor all star: Σοβαρός τραυματισμός για το Μάριο Πρίαμο στο κεφάλι - Διεκόπη ο αγώνας

Τι συνέβη με τον παίκτη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Σοβαρός τραυματισμός για το Μάριο Πρίαμο στο κεφάλι - Διεκόπη ο αγώνας

Σε ένα νέο αγώνισμα είδαμε να παίζουν οι εναπομείναντες παίκτες του Survivor all star με τα περιθώρια και τα κουράγια, όπως είναι φυσικό να στενεύουν για όλους τους παίκτες, που θέλουν διακαώς να φτάσουν στον τελικό.

Η επιθυμία αυτή είναι τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα να βλέπουμε τους περισσότερους να τα δίνουν όλα στους τελευταίους αυτούς στίβους μάχης, με το Μάριο Πρίαμο τη Δευτέρα 26/6 να το παρακάνει.

Το ατύχημα του Μάριου Πρίαμου στο Survivor all star

Ο κύπριος έπεσε με μεγάλη ορμή στην πισίνα και συγκεκριμένα με το κεφάλι με αποτέλεσμα να ζαλιστεί και να μη μπορεί να βγει έξω. Οι παίκτες ταράχτηκαν τόσο και έτρεξαν στο μέρος του με τον Πρίαμο να εξηγεί, πως ζαλίστηκε και δε μπορούσε να συνεχίσει.

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler 26-27-28/6: Ποιοι κερδίζουν τις ατομικές ασυλίες της εβδομάδας

Η ερώτηση του Ατζούν στον Μάριο για Καρολίνα και Ελευθερία

Ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής μίλησε αρκετά με τους Έλληνες παίκτες και για ακόμη μια φορά δεν έλειψαν οι σπόντες και τα σχόλια όλο νόημα, φέρνοντας τους σε αρκετή αμηχανία.

Αρχικά, μίλησε στο ζευγάρι Μαριαλένα - Σάκης ρωτώντας τους πώς πέρασαν στο ταξίδι στην Νέα Υόρκη, με την πρώτη να αποκαλύπτει πως έχει ξανά πάει, ωστόσο αυτή τη φορά πέρασε καλύτερα. Μάλιστα, ο Σάκης έσπευσε να σχολιάσει πως είχε πάρει με πρώην της, αλλά τουλάχιστον μαζί του ήταν πιο ωραία.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να ρωτήσει τον Μάριο αν του λείπει η Καρολίνα και η Ελευθερία, με εκείνον να αντιδρά πολύ αμήχανα και να προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει.