Survivor all star: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού λίγο πριν το μεγάλο τελικό - «Φέτος...»

''Έσπασε'' τη σιωπή του ο παρουσιαστής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού λίγο πριν το μεγάλο τελικό - «Φέτος...»

Πέρασαν 6,5 ολόκληροι μήνες από την ημέρα, που ξεκίνησε το Survivor all star με αφετηρία τον Άγιο Δομίνικο. Παίκτες, παραγωγή και φυσικά ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνοι, που έκανα ξεχωριστό το ριάλιτι επιβίωσης.

Ο παρουσιαστής, που την Τρίτη 11/7 θα βρεθεί στο Γαλάτσι με σκοπό να ανακοινώσει το όνομα του μεγάλου νικητή, λίγο νωρίτερα έκανα ζωντανά από το στάδιο δηλώσεις στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Survivor all star: « 6 χρόνια μετά» - Η πρώτη αποκαλυπτική ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού λίγο πριν τον τελικό του Survivor all star

«Φέτος καταφέραμε να εκπαιδεύσουμε παίκτες Survivor. Νομίζω ότι ήταν μία από τις πιο δύσκολες χρονιές, γιατί όλοι ήταν πολύ ενημερωμένοι, ήξεραν πώς πρέπει να λειτουργήσουν και νομίζω ότι τους πήρε αρκετό χρόνο για να χαλαρώσουν και να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό.

Είχε πολλές αναποδιές, όλες τις δυσκολίες που μπορούμε να φανταστούμε. Γράψαμε και καινούργιες σελίδες στο βιβλίο. Φτάσαμε αισίως στο τέλος μίας ωραίας και περιπετειώδους χρονιάς. Σίγουρα είναι και οι δύο ικανοί παίκτες και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στην ικανότητα της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα δε θα μου έκανε εντύπωση όποια άτομα και αν έβλεπα στην τελική δυάδα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Οι δηλώσεις του Λιανού μετά τον ημιτελικό

«Δεν περίμενα τίποτα από χθεσινή ψηφοφορία γιατί και οι 4 είναι άξιοι. Η αποχώρηση των 2 παιδιών που δημιούργησε μια στεναχώρια. Η Μαριαλένα είναι από τις πιο δυνατές παίκτριες που έχουν περάσει από τα Survivor. Ο Μάριος είναι ένας παίκτης που κέρδισε τον σεβασμό όλων των παικτών. Έφτασε σε αυτό το σημείο βγαίνοντας μόνο μια φορά υποψήφιος».

«Πολλές φορές έχει τύχη να είμαι στο συμβούλιο να ανακοινώνεται η αποχώρηση κάποιου παίκτη και μετά από 20 λεπτά να ενημερώνονται τα social media, προφανώς από κάποιος άνθρωπο που δούλευε στη δικιά μας παραγωγή. Υπάρχουν αρκετοί δημοσιογράφοι - δεν θέλω να πω συγκεκριμένα ονόματα - οι οποίοι διαφημίζουν τις άκρες τους στο νησί. Αυτό είναι κάτι πρωτόγνωρο και αντισυναδελφικό».