Survivor all star: « 6 χρόνια μετά» - Η πρώτη αποκαλυπτική ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου

Μετά την αποχώρηση του από το ημιτελικό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μετά από 6,5 μήνες ο Μάριος Πρίαμος, που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, πήρε το κινητό του στα χέρια αφού ολοκληρώθηκε η φάση του ημιτελικού του Survivor all star (δείτε εδώ αναλυτικά φωτογραφίες και βίντεο).

O Kύπριος παίκτης πήρε την 4η θέση στο ριάλιτι επιβίωσης με την χαρά του να είναι μεγάλη ευχαριστώντας τον κόσμο, που τον στήριξε και τον ψήφισε μετά το κάλεσμα, που έκανε από Ελλάδα και Άγιο Δομίνικο.

Την Τρίτη 11/7 έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στα social media αποτυπώνοντας μέσα από λίγες γραμμές το πόσο πολύ ευγνώμων νιώθει!

Η πρώτη ανάρτηση του Μάριου Πρίαμου μετά την αποχώρησή του από το Survivor all star

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την στήριξη μέσα απο την καρδιά μου ... 6 χρόνια μετα ... ????????????????
2017 -2023 Survivor Greece», έγραψε ο Μάριος Πρίαμος.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μάριου Πρίαμου μετά τον ημιτελικό

To Youweekly.gr, το βράδυ της Δευτέρας 10/7, βρέθηκε στο Άλσος Βεΐκου, στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor All Star και σας μετέφερε αποκλειστικά όλα τα παρασκήνια. Λίγο μετά το τέλος αυτού, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που δεν κατάφερε για ακόμα μια χρονιά να φτάσει στην τελική δυάδα, αλλά και ο Μάριος Πρίαμος παραχώρησαν τις πρώτες τους δηλώσεις.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις 4 καρέκλες του Survivor All Star. Ήταν κάτι που ήταν δύσκολο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα. Καλή επιτυχία στον Σάκη και τον Νίκο για τον τελικό. Σίγουρα με στεναχωρεί μιας κι έχω έρθει μετά από μια δεύτερη θέση το 2017, στο All Star για να σηκώσω την κούπα, δεν τα κατάφερα. Κρατάω όλα τα καλά.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας

«Φέτος στο Survivor All Star πέρασαν πάρα πολλοί καλοί παίκτες, ήταν τιμή μου που τερμάτισα εδώ, με κορυφαίους παίκτες. Είμαι πολύ περήφανη που έφτασα, πέρασα αρκετά δύσκολα, πραγματικά βγήκα πολύ δυνατή από αυτό το παιχνίδι. Αύριο θα είμαστε εδώ να στηρίξουμε Σάκη Κατσούλη, εύχομαι να είναι ο νικητής γιατί πραγματικά το αξίζει και το θέλει πάρα πολύ. Κι εμείς συνεχίζουμε στην κανονικότητα.