Survivor All Star highlights ημιτελικού 10/7: Οι καλόγουστες και κακόγουστες εμφανίσεις - Η ατάκα της Καρολίνας στον Πρίαμο

Όλα όσα είδε και άκουσε το Youweekly.gr!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights ημιτελικού 10/7: Οι καλόγουστες και κακόγουστες εμφανίσεις - Η ατάκα της Καρολίνας στον Πρίαμο

Το Youweekly.gr δε θα μπορούσε να λείπει από τον ημιτελικό του Survivor all star και μάλιστα ήταν από νωρίς εκεί, στο Άλσος Βεΐκου, εξασφαλίζοντας μόνο για εσάς πλάνα και φωτογραφίες!

Υπενθυμίζουμε πως σήμερα είναι ο μεγάλος τελικός και το Youweekly.gr θα είναι ξανά εκεί!

Όλα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Survivor All Star

Δείτε επίσης: Survivor All Star spoiler τελικού 11/7: Οι πρώτες πληροφορίες για τον μεγάλο νικητή!

Με αποκαλυπτικά φορέματα και εκκεντρικά look - Η είσοδος των παικτών στο Άλσος Βεΐκου

Από τους πρώτους που κατέφθασαν στο σημείο ήταν η Ρία Κολοβού με το μίνι, πορτοκαλί φόρεμά της και ο Κόρομι, που δε θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη, που ξέραμε με το μαύρο πουκάμισο και το τζιν παντελόνι του.

Από τους πρώτους ήταν η Ρία Κολοβού με το μίνι, πορτοκαλί φόρεμά της και ο Κόρομι, που δε θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη, που ξέραμε με το μαύρο πουκάμισο και το τζιν παντελόνι του.

Ρία Κολοβού

Κόρομι

Οι δύο παίκτες, αφού έκαναν δηλώσεις φωτογραφήθηκαν με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Ηλία Μπόγδανο, που είχαν αέρα νησιού μέσα από το αέρινο look, που επέλεξαν να βάλουν!

Survivor ημιτελικός

Στη συνέχεια, ο Σπύρος άφησε τους πρώην παίκτες και βρήκε το κορίτσι του, Βρισηίδα Ανδριώτου, που φορούσε μια εντυπωσιακή maxi τουαλέτα με άνοιγμα στο πόδι! Το ζευγάρι έκανε από κοινού δηλώσεις με το δικό τους, πολύ αποκαλυπτικό τρόπο!

Μαρτίκας - Βρισηιδα

Μαρτίκας - Βρισηίδα

Πολύ εντυπωσιακές ήταν η Ελένη Χαμπέρη και η Νικολέτα Μαυρίδη, που επέλεξαν να κάνουν από κοινού δηλώσεις μιας και η σχέση και η δεμένη φιλία τους φαινόταν και στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Survivor all star: Εκτός ημιτελικού ο Κώστας Αναγνωστόπουλος - Η γεμάτη ειρωνεία ανάρτησή του για την παραγωγή

Ελενη Χαμπέρη - Μαυριδη

Με μακρύ μαύρο, ριχτό ρούχο είδαμε τον Περικλή Κονδυλάτο, εκκεντρικό, όπως πάντα!

κονδυλάτος

 Survivor all star ημιτελικός

Λίγο μετά ακολούθησε η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Βασάλου, που έκλεψε όλα τα βλέμματα!

Βασάλος

Αλλά και το λαχανί, αποκαλυπτικό φόρεμα της Ελευθερίου, η οποία συνοδευόταν από τον Καραγκούνια.

Καραγκούνιας & Ελευθερίου

Ελευθερία Ελευθερίου και Τάκης Καραγκούνιας έφτασαν μαζί

Τα ζευγάρια, όπως ήταν φυσικό θα έρχονταν μαζί, οι καλοί φίλοι και φίλες παρέα....ωστόσο ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr που ήταν εκεί κατέγραψε κάτι, που θα συζητηθεί!

Τάκης Καραγκούνιας και Ελευθερία Ελευθερίου, όχι μόνο έβαλαν τα καλά τους, αλλά κατέφθασαν στο χώρο μαζί με τον Τάκη να οδηγεί και την τραγουδίστρια να είναι συνοδηγός του!

Συνοδευόμενος από την Πηλιάκη & τα παιδιά τους ο Χανταμπάκης

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, παρευρέθηκε μαζί με την οικογένειά του, την Όλγα Πηλιάκη και τα δύο του παιδιά, τον Μανώλη και τη μικρή Μαλένα, που τον καμάρωναν όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Η Όλγα φορούσε στενό, μακρύ φόρεμα με την κάμερα του Youweekly.gr να την απαθανατίζει στο πλευρό του αγαπημένου της και των παιδιών τους, που έχουν μεγαλώσει ομολογουμένως πολύ!

Οικογένεια Χανταμπάκη

Κατάμεστο το Άλσος Βεΐκου - Ζητωκραύγαζαν για Πρίαμο και Μπάρτζη με μπλουζάκια που είχαν το όνομά τους

Πολλοί ήταν εκείνοι, που υποστήριζαν τον Κύπριο και άλλοι τον αγρότη από το Ζευγολατιό, με την κάμερα του Youweekly.gr να είναι παρούσα στο άλσος Βεϊκου, εκεί όπου οι φανατικοί υποστηρικτές Μάριου και Νίκου φορούσαν μπλούζες με τα ονόματά τους και αντίστοιχα με κόκκινο και μπλε χρώμα, που είχε η ομάδα τους!

Η αντίδραση του Μάριου Πρίαμου όταν είδε την Καρολίνα Καλύβα στον ημιτελικό

Αυτό, που όλοι περίμεναν τη στιγμή, που μπήκε στο στάδιο ο Μάριος Πρίαμος ήταν η αντίδρασή του, τη στιγμή που αντίκρυσε την Καρολίνα Καλύβα, με την σχέση τους να έχει απασχολήσει πολύ! Το τρακ ήταν μεγάλο και ο χρόνος πίεζε και έτσι - όπως κατέγραψε η κάμερα του Youweekly.gr - είδαμε το Μάριο να δίνει απλώς το χέρι του στην κοπέλα και να συνεχίζει...

«Βαθιά μέσα μου...» - Το σχόλιο που κρατούσε καιρό μέσα της η Καρολίνα για τον Πρίαμο

Λίγο πριν βγει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ο Λιανός θέλησε να ακούσει ένα σχόλιο από την Καρολίνα για το Μάριο, το οποίο δεν το λες ερωτικό, αλλά φαρμακερό; Εκείνοι ξέρουν!

«Αυτό που είπα και όταν αποχώρησα είναι ότι θέλω να δω τα αγαπημένα μου πρόσωπα στην τριάδα. Δεν πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι ο Μάριος θα είναι ο νικητής. Πίστευα ότι ο Μπάρτζης θα περάσει, αλλά σήμερα ξύπνησα και είχα ένα ένστικτο, ότι θα δω τον Μάριο στην τριάδα», είπε η Καρολίνα Καλύβα.

Νίκος Μπάρτζης ή Μάριος Πρίαμος;

Ο Γιώργος Λιανός δεν τους κράτησε σε αγωνία και έτσι πολύ σύντομα, αφού πήρε το φάκελο στα χέρια του έκανε γνωστό αυτό, που σας είχε πει νωρίτερα το Youweekly.gr, πως δηλαδή με τις περισσότερες ψήφους του κοινού, ο Νίκος Μπάρτζης συνεχίζει στη φάση του ημιτελικού!

Κονδυλάτος για Σάκη και Μαριαλένα, "Σαν ζευγάρι έχουν βγάλει πολλά λεφτά"

Κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος από το Άλσος Βεϊκου, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να ρωτήσει τους πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης την άποψή τους για τους τρεις φιναλίστ, αλλά και ποιος θα ήθελαν να κερδίσει. Μάλιστα, τον λόγο πήρε και ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος δήλωσε πως τη νίκη θέλει να την πάρει ο Νίκος Μπάρτζης.

«Ξέρουν και οι τρεις ότι τους αγαπάω πάρα πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να πω ποιος θα κερδίσει, δεν ξέρω. Θα ήθελα να κερδίσει ο Νίκος Μπάρτζης. Είναι όλοι τους άξιοι, απλά ο Σάκης το έχει κερδίσει ήδη και έχει πάει πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως ο Νίκος αυτά τα λεφτά τα χρειάζεται. Αυτό. Τα παιδιά έχουν βγάλει ήδη πολλά λεφτά μέχρι τώρα σαν ζευγάρι. Εγώ τα βλέπω οικονομικά, αλλά ό,τι θέλει ο κόσμος», είπε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Η αντίδραση Μπάρτζη όταν έμαθε τη μεταγραφή του Σλούκα στον Παναθηναϊκό

Την ώρα που ο παρουσιαστής έκανε κοπλιμέντα στους γονείς του παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε στη συνέχεια πως ο πατέρας του Νίκου Μπάρτζη είναι καλύτερος σκάουτερ και από τη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την μεταγραφή Σλούκα, καθώς και ο ίδιος στηρίζει τον Παναθηναϊκό.

Αυτοί οι δύο παίκτες περνάνε στο μεγάλο τελικό

Το κοινό αποφάσισε και προς το τέλος της βραδιάς ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε, πως εκτός τελικού μένει η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνεχίζουν ο Σάκης και ο Νίκος!

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη & Μάριος Πρίαμος: «Με στεναχωρεί που...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον ημιτελικό του Survivor All Star