Survivor All Star spoiler 10/7: Μάριος ή Νίκος - Ποιος περνάει απόψε στον μεγάλο ημιτελικό;

Πως θα σχηματιστεί η τελική τριάδα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star spoiler 10/7: Μάριος ή Νίκος - Ποιος περνάει απόψε στον μεγάλο ημιτελικό;

Έφτασε η ώρα που όλοι οι φανατικοί του Survivor περίμεναν πως και πως! Απόψε 10/7, στο Άλσος Βεΐκου, θα πραγματοποιηθεί live ο μεγάλος ημιτελικός του All Star, ενώ αύριο θα έχουμε τον μεγάλο τελικό! Στο χθεσινό 9/7 επεισόδιο είδαμε την Μαριαλένα να περνά κατευθείαν τελικό, στο πλευρό του συντρόφου της Σάκη Κατσούλη, και τους Μάριο Πρίαμο και Νίκο Μπάρτζη να τίθενται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, σε μια ψηφοφορία που θα δείξει ποιος θα περάσει στην τελική τριάδα, ποιος θα περάσει στον ημιτελικό.

Το trailer για τον μεγάλο ημιτελικό του Survivor all Star

Δείτε επίσης: Survivor All Star: Εξωφρενικά ποσά - Με πόσα χρήματα αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος και Μάριος

Η αλήθεια είναι πως σε αυτή την ψηφοφορία δεν αναμένεται να δούμε ένα αποτέλεσμα που θα μας εκπλήξει. Ο Νίκος Μπάρτζης έχει τις περισσότερες πιθανότητες με το μέρος του. Όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο παίκτης που θα ακούσει το όνομά του και θα καταφέρει να δώσει την δική του μάχη στον ημιτελικό.

Βέβαια, επειδή φέτος από ανατροπή άλλο τίποτα, σίγουρα κρατάμε και μικρό καλάθι σε περίπτωση που...

O τελικός

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, κι εκεί τα πράγματα πάνω κάτω είναι δεδομένα. Η πραγματική μάχη θα πέσει ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και τον Σάκη Κατσούλη κι εκεί πραγματικά δεν μπορεί κανείς να προβλέψει ποιος θα είναι ο νικητής.

Ο ένας έχει ήδη σηκώσει το έπαθλο του ριάλιτι μια φορά και διακρίνεται για την αγωνιστικότητα και το ήθος του ενώ ο άλλος φέτος κατάφερε να αποσπάσει την προσοχή και κυρίως την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Ένας απλός αγρότης που παλεύει για την επιβίωσή του. Επίκληση στο συναίσθημα, πολύ δυνατό μέσο!

Τέλος πάντων. Σας υπενθυμίζουμε πως το Youweekly.gr θα βρίσκεται LIVE στο Άλσος Βεΐκου και απόψε και αύριο και θα σας μεταφέρει αποκλειστικές φωτογραφίες και παρασκήνια τόσο μέσα από το site όσο και μέσα από τα socia media του και πιο συγκεκριμένα το Facebook, το Tik Tok και το instagram! Συντονιστείτε...