Survivor All Star: Εξωφρενικά ποσά - Με πόσα χρήματα αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος και Μάριος

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Εξωφρενικά ποσά - Με πόσα χρήματα αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο Σάκης, Μαριαλένα, Νίκος και Μάριος

Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, που φέτος προβλήθηκε στην All Star εκδοχή του και μονοπώλησε, όπως ήταν δεδομένο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, σε λίγες ώρες ρίχνει αυλαία αφού σήμερα 10/7 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος ημιτελικός (δείτε εδώ την τελική τριάδα), στο Άλσος Βεΐκου ενώ αύριο, Τρίτη 11/7 ο τελικός του ριάλιτι.

Να σημειωθεί πως το Youweekly.gr θα βρίσκεται εκεί να σας μεταφέρει live τα πάντα, τόσο μέσα από το site όσο κι από τα social media του! Οι παίκτες έχουν ήδη επιστρέψει στην Αθήνα και πριν ξεκινήσει η διαδικασία, όπως ανακοίνωσε και ο Γιώργος Λιανός στο χθεσινό επεισόδιο, θα έχουν κάποια ώρα με τους δικούς τους ανθρώπους.

Μπορεί οι παίκτες, λοιπόν, να έζησαν κακουχίες, ψυχολογική και σωματική εξαθλίωση κι άλλα πολλά, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως για όλα αυτά αμείφθηκαν αδρά.

Η οικονομική συμφωνία των Survivors

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε κάθε παίκτης φέτος αμειβόταν εβδομαδιαίως 5.000 ευρώ! Από την πρεμιέρα του ριάλιτι, λοιπόν, (8 Ιανουαρίου 2023) έχουν περάσει 28 εβδομάδες. Με γρήγορους υπολογισμούς, επειδή και οι 4 φιναλίστ ήταν μέσα από την αρχή, ο κάθε ένας έχει κερδίσει μέχρι αυτό το σημείο 135.000 ευρώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νικητής θα λάβει και τα 100.000 ευρώ το επάθλου!

Η ανάρτησή του Στάθη Σχίζα για τον Νίκο Μπάρτζη λίγο πριν τον αποψινό ημιτελικό του Survivor All Star

Ο Στάθης Σχίζας, νικητής του Survivor 5, κατά την συμμετοχή του στο φετινό all Star ήρθε πολύ κοντά με τον γνωστό αγρότη κι από τότε που αποχώρησε τον στηρίζει συνεχώς. Εννοείται, λοιπόν, πως λίγο πριν το τέλος θα ήταν στο πλευρό του! Με μια μακροσκελής ανάρτηση ο Στάθης ενθάρρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να ψηφίσουν τον αγρότη. Για να δούμε, θα πιάσει;

«Και τώρα έφτασε η ώρα, δεν είναι τέλειος, κανένας δεν είναι τέλειος αλλά είναι αληθινός! Αυτός είναι και μας αρέσει γιατί είναι αληθινός...γι' αυτό είναι φίλος μου...πάμε να στηρίξουμε έναν αληθινό χαρακτήρα...έναν αληθινό άνθρωπο με τα καλά και τα κακά του...αλλά αληθινά πάντα»

Στάθης Σχίζας για Νίκο Μπάρτζη