Survivor All Star highlights 9/7: Η ανακοίνωση του Λιανού που «τσάκισε» τους πάντες λίγο πριν επιστρέψουν Αθήνα για τον ημιτελικό

Η κατάρρευση της Μαριαλένας και ο βανδαλισμός της καλύβας

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor All Star highlights 9/7: Η ανακοίνωση του Λιανού που «τσάκισε» τους πάντες λίγο πριν επιστρέψουν Αθήνα για τον ημιτελικό

Έκανε πρεμιέρα 8 Ιανουαρίου και αύριο, Τρίτη 11/7, θα κατεβάσει αυλαία! Φέτος απολαύσαμε το Survivor στην All Star εκδοχή του και σήμερα 10/7 θα πραγματοποιηθεί ο ημιτελικός αυτού, κι εννοείται πως το Youweekly.gr θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει ζωντανά μέσω live στο instagram του όλη την διαδικασία! Στο χθεσινό 9/7 επεισόδιο παρακολουθήσαμε τους τρεις από τους τέσσερις παίκτες να μάχονται για μια θέση στον ημιτελικό ενώ δεν έλειψαν τα κλάματα και οι συγκινήσεις.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε παρακάτω τα highlights του επεισοδίου και δηλώνει πανέτοιμο για σήμερα στον ημιτελικό! Συντονιστείτε...

Όλα όσα είδαμε στο Survivor all Star το βράδυ της Κυριακής 9/7

«Δεν αντέχω άλλο θέλω να φύγω...»

Νίκος Μπάρτζης, Μάριος Πρίαμος, Μαριαλένα Ρουμελιώτη αγωνίζονται με το Σάκη Κατσούλη να έχει κερδίσει από μεριά του μία σίγουρη θέση, το εισιτήριο για τον μεγάλο ημιτελικό, που θα δούμε την Δευτέρα (10/7) στο Γαλάτσι.

Λίγο πριν δούμε τους παίκτες να αφήνουν για πάντα την καλύβα, ο καθένας ξεχωριστά θυμήθηκε τις καλύτερες στιγμές από όλο το παιχνίδι με το Μπάρτζη συγκεκριμένα να θυμάται όσα πέρασε στο ριάλιτι με τις δύσκολες στιγμές να είναι αρκετές για εκείνον (δείτε εδώ πόσο μοιάζει με τους γονείς του).

«Όταν πάτησα πάλι το πόδι μου στο νησί είπα: «Γιατί να το κάνω πάλι αυτό στον εαυτό μου;». Και όμως έσφιξα τα δόντια, έπρεπε να επιστρέψω εδώ πέρα. Επέστρεψα γιατί το 21' είχα έρθει με ένα στόχο και λόγω τραυματισμού δε μου επιτρεπόταν να συνεχίσω και δυστυχώς έπρεπε να φύγω από το παιχνίδι. Τώρα έβαλα σκοπό να το διεκδικήσω και τα κατάφερα, έφτασα μέχρι το τέλος...Σίγουρα υπήρξαν στιγμές όλο αυτόν τον καιρό, που είπα: «Δεν αντέχω άλλο, θέλω να φύγω, δε μπορώ όλο αυτό, που γίνεται εδώ μέσα, είμαι πολύ πιεσμένος, όμως όλη αυτή η αγάπη του κόσμου, με κράτησε στο παιχνίδι και κατάφερα να μείνω εδώ», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαριαλένα

Λίγο μετά την συγκινητική αποκάλυψη του Νίκου Μπάρτζη είδαμε και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να θυμάται τις καλές και κακές στιγμές της από την παραμονή της στο νησί, φέτος! Η διαδρομή δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, όπως και για κανέναν. Η παίκτρια αποκάλυψε, πως το πείσμα της ήταν αυτό, που την κράτησε στο Survivor all star, καθώς και στην έξω ζωή της, όλα τα έχει καταφέρει μόνη της.

«Δεν έφυγα, παρέμεινα, γιατί δεν έχω μάθει ποτέ να τα παρατάω στη ζωή μου...ό,τι έχω καταφέρει το έχω καταφέρει μόνη μου από το μηδέν, με πολύ πείσμα, πίστη, θέληση να φτάσω στο στόχο μου και επιβίωσα», είπε μεταξύ άλλων η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έκαψαν την καλύβα και κούνησαν τις μπαντάνες τους - Τα τελευταία λεπτά των φιναλίστ στην παραλία

Σε κάθε περίπτωση, η συγκίνηση ήταν μεγάλη και για τους τέσσερις, ιδιαίτερα τη στιγμή, που άφησαν για πάντα την καλύβα, την οποία και έκαψαν, αλλά και ολόκληρη την παραλία, που τους φιλοξένησε τόσους μήνες.

Πριν μπουν στη βάρκα, που θα τους πήγαινε στο αγώνισμα, ο καθένας μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και στη συνέχεια μοιράστηκαν κάποια λόγια καρδιάς για όλη την παραμονή του στο Survivor all star.

«Γιατί; Γιατί; Γιατί;»

Τους τελευταίους στίβους μάχης έπαιξε την Κυριακή 9/7 η Μαριαλένα Ρουμελιώτη λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα με Σάκη, Μπάρτζη και Πρίαμο για το μεγάλο ημιτελικό στο Γαλάτσι.

Αυτός, που έχασε πρώτος τις ασυλίες τους και πάει με αμφιβολίες στο Γαλάτσι ήταν ο Νίκος Μπάρτζης, που έμεινε εκτός με τη Μαριαλένα με τον Μάριο να ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο σε πολύ σκληρά run.

Η Ρουμελιώτη ωστόσο ήταν πιο μπροστά από το Μάριο, αν και όταν έχασε ένα στίβο στους στόχους έπεσε κάτω και χτυπιόταν με τις δυνάμεις της να έχουν μειωθεί και δικαίως!

Ο παίκτης που περνάει αυτόματα στον ημιτελικό

Μαζί με το Σάκη Κατσούλη, όπως πολύ σωστά έδωσε το Youweekly.gr το τελευταίο spoiler αγώνα φέτος, είδαμε να παίρνει το run η Μαριαλένα Ρουμελιώτη από το Μάριο Πρίαμο με την ίδια να πέφτει κάτω με λυγμούς!

Κύλισαν δάκρυα με την τελευταία ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (9/7) με τους 4 φιναλίστ, Νίκο Μπάρτζη, Μάριο Πρίαμο, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Σάκη Κατσούλη να μοιράζονται τα ιδιαίτερα συναισθήματά τους.

Ο Γιώργος Λιανός από τη μεριά του είχε να κάνει μια τελευταία και πολύ ευχάριστη ανακοίνωση στους παίκτες από τον Άγιο Δομίνικο μιας και οι υπόλοιπες θα γίνουν από την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Γαλάτσι, τη Δευτέρα (10/7) στον ημιτελικό και την Τρίτη (11/7) στο μεγάλο τελικό!

«Επιστρέφοντας λοιπόν στην Αθήνα θέλω να σας ενημερώσω ότι το πρώτο πράγμα, που θα κάνετε αν και πήρατε μία μικρή γεύση από το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι να δείτε όλους τους δικούς σας ανθρώπους», είπε ο Γιώργος Λιανός.