Survivor all star: Η δεμένη σχέση και η τεράστια ομοιότητα με τους γονείς του - Η κοκκινομάλλα μαμά του Μπάρτζη και ο αρρενωπός πατέρας του

Πάντα στο πλευρό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: Η δεμένη σχέση και η τεράστια ομοιότητα με τους γονείς του - Η κοκκινομάλλα μαμά του Μπάρτζη και ο αρρενωπός πατέρας του

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ένας παίκτης, που μας έχει απασχολήσει μέσα από την παρουσία του στο Survivor all star, καθώς έχει επιλέξει να απομονωθεί και να χαράξει την δική του πορεία στο ριάλιτι επιβίωσης, που φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του.

Ο σκοπός του είναι ένας και είναι γνωστό, πως θέλει να έρθει στο Γαλάτσι και να σηκώσει την κούπα στο μεγάλο τελικό, που δεν αργεί καθόλου. Το μόνο σίγουρο είναι, πως ο Νίκος σε όποιο σημείο και αν φτάσει θα έχει τη συμπαράσταση των δικών του (δείτε εδώ το πρόσφατο ατύχημά του, που τον πηγαίνει πίσω).

Η ομοιότητα του Νίκου Μπάρτζη με τους γονείς του

Με καταγωγή από το Ζευγολατιό ο Μπάρτζης δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την οικογένεια του, τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφό του. Μέσα από παλιότερες αναρτήσεις του στο instagram βλέπουμε πόσο δεμένη σχέση έχει με τους γονείς του, αλλά και πόσο πολύ τους μοιάζει.

Μπάρτζης  - ΜΑΜΆ
Instagram
Μπάρτζης - Μπαμπάς
Instagram

Πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον αγρότη του Survivor all star

Ο Νίκος Μπαρτζής είναι 27 ετών και αγρότης. Μένει στο Ζευγολατιό Κορινθίας με τους γονείς του και τον μικρότερο αδερφό του. Από μικρός ασχολήθηκε με τις αγροτικές εργασίες, καθώς η οικογένειά του διατηρεί κτήματα και βοηθούσε τον πατέρα και τη μητέρα του. Εκεί βρίσκεται από το πρωί έως το βράδυ. Αγαπάει πολύ τη φύση και τη γη.

Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε, ότι είναι αρκετά νευρικός, ισχυρογνώμων και δεν του αρέσει η ήττα. Θεωρούσε ότι το Survivor είναι κατάλληλο για αυτόν και πως έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους αντιπάλους του που ζουν στην πόλη, αφού δε φοβάται τη φύση και τα πλάσματα, που ζουν μέσα σε αυτή.