Survivor All Star: Σταμάτησε ο αγώνας - Με κολάρο στο νοσοκομείο ο Μπάρτζης μετά την αγκωνιά του Βασάλου

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Σταμάτησε ο αγώνας - Με κολάρο στο νοσοκομείο ο Μπάρτζης μετά την αγκωνιά του Βασάλου

Το βράδυ της Τετάρτης 14/6 ξεκίνησε νέος αγώνας για το Survivor All Star και έτσι Μπλε και Κόκκινοι ρίχτηκαν στη μάχη για να διεκδικήσουν τη νίκη και το έπαθλο, το οποίο είναι parasailing στα γαλάζια νερά του Άγιου Δομίνικου, πριν αποχαιρετήσουν κάποιον παίκτη (δείτε εδώ ποιος θα φύγει).

Κατά τη διάρκεια του race, ωστόσο, όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκαν αντίπαλοι, επειδή ο τελικός στόχος είναι του στυλ "όποιος προλάβει να ρίξει πρώτος", ο δεύτερος προσπάθησε να μπλοκάρει τον πρώτο κολλώντας το σώμα του πάνω του, με αποτέλεσμα ο Βασάλος να τον απωθήσει ρίχνοντάς του αγκωνιά.

Ο Βασάλος έριξε αγκωνιά στον Μπάρτζη και τελικά έφυγε με κολάρο από το Survivor All Star

Οι κινήσεις αυτές κρίθηκαν αντιαθλητικές και αμέσως ο Γιώργος Λιανός σφύριξε για να σταματήσει ο αγώνας και να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Ο personal trainer επισήμανε πως είναι τα γνωστά "τζατζαρίσματα" του Νίκου Μπάρτζη, ενώ εκείνος δήλωσε: «Το βλέπεις το δόντι; Μου στράβωσε λίγο», για το χτύπημα που δέχθηκε.

Παρόλα αυτά, κανείς τους δεν δέχθηκε ποινή και ο αγώνας προχώρησε κανονικά από εκεί που έμειναν. Μόλις, όμως, ξεκίνησαν ξανά, ο Μπάρτζης έπεσε άτσαλα πάνω σε ένα από τα εμπόδια και χτύπησε στον σβέρκο του, μουδιάζοντας.

Τότε ήρθαν οι γιατροί και του έβαλαν κολάρο και αμέσως τον έστειλαν για εξετάσεις, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει λίγο αργότερα πως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Εκτός έμεινε και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, διότι είχε πυρετό και αποχώρησε μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.