Ξέσπασε ο Κωστέτσος για την Μις Ολλανδία: «Τους πείραξε το ότι το πρώην αγόρι συναγωνίστηκε και κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας»

«Η εποχή του μεσαίωνα και των μαγισσών έχει περάσει δια παντός!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Κωστέτσος για την Μις Ολλανδία: «Τους πείραξε το ότι το πρώην αγόρι συναγωνίστηκε και κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας»

Η Rikkie Valerie Kolle, κέρδισε τον διαγωνισμό καλλιστείων στην Ολλανδία! Η 22χρονη είναι η πρώτη τρανς που κέρδισε τον τίτλο, γεγονός που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στα social media.

Γεννήθηκε άνδρας και προσδιορίζεται από τα 11 του σαν γυναίκα, όταν συστηνόταν ως Rikkie, τη γυναικεία εκδοχή του ανδρικού Rik που του είχαν δώσει στη γέννησή του και με τη στήριξη της οικογένειάς του από την εφηβική ηλικία ακόμη ξεκίνησε τη διαδικασία της φυλομετάβασης. Την επέμβαση για την αλλαγή φύλου έκανε στις αρχές του 2023.

Άνδρες και γυναίκες ανά τον κόσμο έχουν τοποθετηθεί για το γεγονός, με αρκετούς να σχολιάζουν πως τα καλλιστεία είναι για τις γυναίκες και όχι για άνδρες που άλλαξαν φύλο. Την ίδια άποψη έχει και η Καίτη Φίνου η οποία έξαλλη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram που έφερε πολλά σχόλια.

Η ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου για την Μις Ολλανδία

Στο θέμα τοποθετήθηκε και ο Βασίλειος Κωστέτσος, με μια ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Ο σχεδιαστής ανέφερε πως ο κάθε άνθρωπος πρέπει να αποφασίζει μόνος του για τη ζωή του και πως η 22χρονη κέρδισε επάξια τον τίτλο.

«Rikkie Valerie Kolle: Η πρώτη τρανσέξουαλ γυναίκα που στέφθηκε Μις Ολλανδία 2023 - Επόμενος της στόχος ο τίτλος της Μις Υφήλιος Κάποιες και κάποιοι δεν βλέπουν την σαπίλα που ζούμε & βιώνουμε σε όλους τους τομείς!Πολιτική Μουσική Μόδα Κινηματογράφος Τηλεόραση!….Ανθρώπινες Σχέσεις!!!!!
Τους πείραξε το ότι το πρώην αγόρι συναγωνίστηκε και κέρδισε επάξια τον τίτλο μιας ωραίας γυναίκας!
Η εποχή του μεσαίωνα και των μαγισσών εχει περάσει δια παντός!
Αφήστε τους ανθρώπους να αποφασίσουν αυτοί για την ζωή τους!και όχι εσείς για αυτούς!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του.