«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα;» - H ανάρτηση της αδερφής του Σάκη Κατσούλη και η απάντηση του Τριαντάφυλλου

Οι σπόντες πάνε σύννεφο

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
 «Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα;» - H ανάρτηση της αδερφής του Σάκη Κατσούλη και η απάντηση του Τριαντάφυλλου

Το πρωί της Τετάρτης 12/07/23, στην εκπομπή του Open, Καλοκαίρι yes, σχολιάστηκε από τον Τριαντάφυλλο, η σπόντα που ανέβασε στα social media της η αδερφή του Σάκη Κατσούλη. Πιο συγκεκριμένα, η αδερφή του φετινού νικητή του Survivor All Star, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε:

«Ρε πόσο πόλεμο θα κάνεις ακόμα; Πόσο σε πονάει; Να έρθεις εδώ να τα πεις. Οι άντρες τα λένε στο πρόσωπο και όχι από πίσω».

Η απάντηση του Τριαντάφυλλο στην ανάρτηση της αδερφής του Σάκη Κατσούλη

Ο Τριαντάφυλλος, δεν άφησε την δήλωση της αδερφής του πρώην παίκτη του παιχνιδιού επιβίωσης να πέσει κάτω. Ο παρουσιαστής θεώρησε ότι ανάρτηση αυτή ήταν σπόντα για εκείνον και θέλησε να απαντήσει δημόσια μέσα από το βήμα που του δίνει η εκπομπή λέγοντας: «Για ποιον λόγο πάει προς τα εμένα; Ας έβαζε και το όνομά μου, αλλά για ποιον λόγο. Θέλω να δείξετε τα stories που έχω κάνει όλο αυτόν τον καιρό και αν έχω πει κάτι κακό για τον Σάκη και τη Μαριαλένα, τότε εγώ τα παρατάω και δεν ξανασχολούμαι. Δεν έχω πει κάτι κακό για κανέναν».

«Αν το λες για εμένα αυτό κορίτσι μου όμορφο, μην ξεχνάς ότι το 2021 είχα έρθει σπίτι σου και στείλαμε και ένα βίντεο σε έναν ρεπόρτερ για να δείξουμε στον Σάκη ότι είστε καλά, γιατί είχε άγχος το παιδί για την οικογένεια που είναι εξαιρετική και την έχω γνωρίσει. Το να ταυτιστώ με έναν άλλο παίκτη δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάω τον Σάκη».

Διαβάστε επίσης: «Δεν θέλω να αναφερθώ είναι δύσκολα πράγματα....» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη μετά τον τελικό του Survivor All Star

Κλείνοντας μάλιστα, δήλωσε ότι: «Όπως και ο Σάκης ταυτίστηκε με έναν άλλο παίκτη που ήταν αντίπαλός μου, έτσι κι εγώ. Δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπάω και δεν εύχομαι τα καλύτερα για τον Σάκη, γιατί έχουμε περάσει πολλά. Όσο μηνύματα και βρισιές και να στέλνετε και ο Σάκης θα με αγαπάει και εγώ. Δεν θα υπάρχει μίσος. Στο παιχνίδι αυτό όμως δεν μου άρεσε κάτι και δεν ήθελα να είμαι με τον Σάκη. Αν αυτό είναι κακό, χίλια συγγνώμη, αλλά εγώ ποτέ ούτε σε έβρισα, ούτε έβρισα οικογένειες, ούτε κανέναν. Δεν έχουμε να λύσουμε τίποτα. Εδώ δεν ήρθα να απολογηθώ»

Δείτε εδώ το βίντεο από την εκπομπή: