«Δεν θέλω να αναφερθώ είναι δύσκολα πράγματα....» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη μετά τον τελικό του Survivor All Star

Η πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη νίκη του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν θέλω να αναφερθώ είναι δύσκολα πράγματα....» - Η πρωτοφανής αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη μετά τον τελικό του Survivor All Star

Καλεσμένος στην εκπομπή Δεκατιανοί του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα 12/7 ο Σάκης Κατσούλης. Ο νικητής του Survivor All Star λίγο μετά τον τελικό, πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτικό εμφάνιση όπου μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι αλλά και για τα συναισθήματα του.

Είναι ο πρώτος παίκτης που κατέκτησε αυτό τον τίτλο και στο Περιστέρι επικράτησε χαμός μετά τη νίκη του με κόσμο να λέει συνθήματα στους δρόμους αλλά και τον ίδιο να τα "σπάει" χορεύοντας με τον πατέρα του.

Οι δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

«Τελείωσαμε τρεις το βράδυ και κουρεύτηκα 9μιση - 10 το πρωί», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης καθώς εμφανίστηκε στο πλατό ανανεωμένος και κουρεμένος.

«Αυτά που δείχνει είναι τα μισά που έχουμε πει off camera. Το ζούσαμε διαφορετικά. Μας φάνηκα αιώνας μέχρι να βγούμε», σχολίασε σχετικά με την προβολή των βίντεο από τον τελικό.

Στη συνέχεια ωστόσο και έπειτα από ερώτηση, αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που κέρδισε το Survivor πολλοί του ζητούσαν δανεικά, όχι φίλοι του ωστόσο, αλλά κόσμος: «Το είχα ζήσει το 21 για δανεικά. Είναι περίεργο συναίσθημα. Με έπαιρνε κόσμος. Δεν θέλω να αναφερθώ είναι δύσκολα πράγματα. Ειδικά εμείς που έχουμε μαγαζιά και έχουμε σταθερά τηλέφωνα είναι πιο εύκολο να μας βρουν», είπε.

Σχετικά με την Μαριαλένα και το γεγονός πως όλοι την λένε γκρινιάρα, εξαιτίας της συμπεριφοράς της απέναντι του, είπε: «Δεν είναι τόσο όσο το έχετε δει. Την έχουν βγάλει πολύ γκρινιάρα αλλά δεν είναι. Είναι ο άνθρωπος μου, είμαστε ζευγάρι λογικό να γκρινιάξει. Η παραγωγή είναι λογικό να δείξει μόνο αυτό, δεν έδειξε που ήμασταν καλά. Στην πραγματικά ζωή δεν είναι καθόλου».

Σε ερώτηση αν θα έμπαινε ξανά σε επόμενο κύκλο, αποκάλυψε: «Εγώ μπορεί να ξαναείμαι όντως. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ το έχω πει».

«Είναι αρκετά δύσκολες συνθήκες, πραγματική επιβίωσης και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η κάμερα δείχνει ελάχιστα από αυτά που ζούσε. Κρατάμε τα ίδια πράγματα που κρατάμε όλοι όσοι έχουμε περάσει από το survior, ότι μαθαίνεις να ξεπερνάς τα όρια σου», εξομολογήθηκε.

Πήρε παραπάνω από 200.000 ευρώ - Το πραγματικό ποσό που κέρδισε από το Survivor All Star

Το πραγματικό έπαθλο, όμως, του Survivor, πέρα από την αγάπη του κόσμου, για τους παίκτες, είναι το οικονομικό. 6 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως φέτος, συν δώρα όπως αυτοκίνητα, συν το τελικό ποσό των 100.000 ευρώ.

Ο Σάκης Κατσούλης φέτος με την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο που βάση της εβδομαδιαίας αμοιβής του φτάνει τα 135.000 ευρώ και το τελικό έπαθλο που ανέρχεται στα 100.000 ευρώ, κατάφερε να φτάσει στο σύνολο τα 235.000 ευρώ! Υπενθυμίζουμε πως έχει κερδίσει κι ένα καινούργιο αυτοκίνητο και πως η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα λάβει, επίσης, από τον Ατζούν 135.000 ευρώ...