Αποφασίστηκε να γκρεμίσει 2 ορόφους από το πολυτελές ξενοδοχείο του - Η αντίδραση του Πολ Ευμορφίδη

Σχετικά με την εντυπωσιακή επιχείρηση στην Ακρόπολη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αποφασίστηκε να γκρεμίσει 2 ορόφους από το πολυτελές ξενοδοχείο του - Η αντίδραση του Πολ Ευμορφίδη

Στο προσκήνιο βρίσκεται τελευταία το όνομα του Πολ Ευμορφίδη, τόσο μέσα από τη συμμετοχή του στο Dragons' Den, στη συνέχεια μέσα από τη δημιουργία δικού του κόμματος και τέλος μέσα από το ξενοδοχείο του στην Ακρόπολη.

Πιο αναλυτικά, το τελευταίο οίκημα είναι χτισμένο στο κέντρο της Αθήνας, ωστόσο έχουν γίνει πολλά σχόλια σχετικά με το σημείο, που έχει χτιστεί, καθώς το ύψος του κόβει την θέα από την Ακρόπολη.

Δείτε επίσης: «Θα μπορούσε να ήταν ο πατέρας μου...» - Ξέσπασε σε λυγμούς ο Πολ Ευμορφίδης στη διακαναλική συνέντευξη τύπου του "Ευ Κίνηση"

Με ύψος πάνω από 35 μέτρα, το συμβούλιο της Επικρατείας αποφάσισε να γίνει επέμβαση στο κτίριο και πλέον δίνεται παράταση 3 μηνών στον Πολ Ευμορφίδη να ''κατεβάσει'' το ξενοδοχείο του έστω 2 ορόφους.

Την Τετάρτη 12/7 η κάμερα του Alpha τώρα προσέγγισε τον Πολ Ευμορφίδη με τον ίδιο να απαντάει:

Τι συμβαίνει με το ξενοδοχείο του Πολ Ευμορφίδη

«Το ποδηλατάκι σας αρέσει; Καβάλα ένα ποδήλατο να περνάς καλά», είπε ο Πολ Ευμορφίδης.

Το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου

«Είναι γνωστός ακτιβιστής και θα περίμενε κανείς από τους ακτιβιστές μία μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα περιβάλλοντος, πολεοδομίας αλλά και σεβασμού των αρχαιοτήτων. Το ρεπορτάζ ήταν άρτιο και ο καθένας καταλαβαίνει τι ακριβώς έχει συμβεί», είπε ο Δήμος Βερύκιος.