Βούτηξε σε πισίνα που είχε θέα το απέραντο γαλάζιο - ''Κόβει'' την ανάσα η Ζόζεφιν με το χρυσό μεταλιζέ μαγιό της

Εντυπωσιακή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
josephinewendel - instagram
josephinewendel - instagram

Μπορεί οι εμφανίσεις να τρέχουν στην Αθήνα για τη Ζόζεφιν εκείνη όμως βρίσκει τον τρόπο να συνδυάζει διακοπές και καριέρα, καθώς αυτές τις μέρες απολαμβάνει τα μπάνια της στη Μύκονο μαζί με την τραγουδίστρια, Αναστασία.

Τα δύο κορίτσια κάνουν τα μπάνια τους σε ξενοδοχεία του νησιού των ανέμων και διασκεδάζουν σε κοσμοπολίτικα μαγαζιά! Οι αναρτήσεις τους στο instagram μας δείχνουν το πόσο ωραία περνάνε μαζί, αλλά και το πόσο τους έχει ανανεώσει η Μύκονος.

Μέσα από ένα βίντεο βλέπουμε τη Ζόζεφιν να βουτάει σε πισίνα, η οποία έχει θέα τη θάλασσα, φορώντας το μεταλιζέ μαγιό της (δείτε εδώ τη νέα κοινή της εμφάνιση με το Νίνο).

Τα μπάνια και οι βουτιές της Ζόζεφιν στη Μύκονο

Όσα δηλώνει ο Νίνο για τη σχέση τους

Είναι γνωστό πια και ο Νίνο δεν κρύβει, πως είναι ερωτευμένος, ωστόσο διέψευσε ένα πρόσφατο δημοσίευμα, που ανέφερε πως είναι σε φάση συγκατοίκησης με την τραγουδίστρια (δείτε εδώ την ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Ζόζεφιν).

«Γενικότερα δε θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά και αυτά. Όχι δεν ισχύει αυτό. Μου το είπαν τώρα αυτό, ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία. Ούτε είναι δίπλα στη θάλασσα, ούτε συγκατοικούμε, γενικότερα δε συγκατοικώ, ούτε έχω πάρει διακοσμητή. Το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε αυτό. Είμαι καλά, ναι....Ο γάμος τη στιγμή, που μιλάμε δεν είναι στο μυαλό μου», είπε ο Νίνο.