Εκείνη με αποκαλυπτικό φόρεμα και εκείνος με καπέλο στο κεφάλι - Η νέα κοινή έξοδος της Ζόζεφιν και του Νίνο

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ζόζεφιν και ο Νίνο, όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγο καιρό, είναι σε σχέση, όμως όσο ερωτευμένοι κι αν είναι προσπαθούν να μη δίνουν δικαιώματα για σχολιασμό και κριτική, γι' αυτό και προσπαθούν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τους παπαράτσι (δείτε εδώ την σπάνια κοινή τους φωτογραφία).

Παρόλα αυτά, η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, τους εντόπισε σε βραδινή τους έξοδο σε μαγαζί της παραλιακής για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Θοδωρή Φέρρη και το ρεπορτάζ ανέφερε πως ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαρούμενος στο πλευρό της καλής του.

Η νέα έξοδος του Νίνο και της Ζόζεφιν

Η διάψευση της φήμης που κυκλοφόρησε για τη σχέση τους

Ο Νίνο δε συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις σε εκπομπές και σε τηλεοπτικά πλατό, ωστόσο την Τετάρτη τον είδαμε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ανοίγοντας την καρδιά του και απαντώντας στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα.

Ο τραγουδιστής σε πρώτη φάση μίλησε για την καριέρα του και τα τρέχοντα επαγγελματικά του σχέδια και στη συνέχεια θέλησε να πάρει θέση για όσα λέγονται τελευταία αναφορικά με τη σχέση του με τη Ζόζεφιν.

Είναι γνωστό πια και ο Νίνο δεν κρύβει, πως είναι ερωτευμένος, ωστόσο διέψευσε ένα πρόσφατο δημοσίευμα, που ανέφερε πως είναι σε φάση συγκατοίκησης με την τραγουδίστρια (δείτε εδώ την ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Ζόζεφιν).

«Γενικότερα δε θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά και αυτά. Όχι δεν ισχύει αυτό. Μου το είπαν τώρα αυτό, ότι έχω πάρει διακοσμητή και ότι είναι δίπλα στη θάλασσα. Τίποτα από τα τρία. Ούτε είναι δίπλα στη θάλασσα, ούτε συγκατοικούμε, γενικότερα δε συγκατοικώ, ούτε έχω πάρει διακοσμητή. Το σκέφτηκε κάποιος και το έγραψε αυτό. Είμαι καλά, ναι....Ο γάμος τη στιγμή, που μιλάμε δεν είναι στο μυαλό μου», είπε ο Νίνο.