Κάτια Ταραμπάνκο για Γιώργο Λάγιο: «Δεν έπεσε κάτω, είχαμε απαντήσεις με μπρόκολα...»

Το καρφί στον πρώην για την «επιλεκτική μνήμη»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU παραχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο και μίλησε για όλα: Για τη νέα της ζωή στη μετά-GNTM και Survivor εποχή, για τους τοξικούς ανθρώπους που έβγαλε από τον κύκλο της, αλλά και για τις πρώην σχέσεις της που συζητήθηκαν. Μία από αυτές ήρθε ξανά στη δημοσιότητα πριν από λίγους μήνες, όταν με αφορμή τη συμμετοχή του Γιώργου Λάγιου στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, της ζήτησαν να κάνει ένα σχόλιο στις κάμερες, και μπορεί να εμφανίστηκε φειδωλή αλλά η αντίδρασή της άξιζε όσο... χίλιες λέξεις.

Μιλώντας στο YOU η Κάτια δίνει τις δικές της απαντήσεις για όσα έγιναν και ακολούθησαν την εν λόγω βραδιά, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην αγκαλιά κάποιου πρώην της, αλλά και για τους υποψήφιους... νυν που την φλερτάρουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Διαβάστε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο

Αν σου έφερναν μπροστά σου όλους τους πρώην σου να ζητάνε συγχώρεση, θα επέστρεφες σε κάποιον;

Μάλλον θα έφευγα. (γέλια) Κοίτα, τους αγαπώ τους πρώην μου και με μερικούς έχουμε πολύ καλή σχέση -όλως περιέργως αφότου χωρίσαμε. Αλλά πιστεύω ότι για κάποιο λόγο ολοκληρώθηκε ο κύκλος μας και δεν είμαι άνθρωπος που γυρίζει πίσω. Ήμουν πάντα ξεκάθαρη στις σχέσεις μου και αυτοί από την πλευρά τους.

Πρόσφατα βέβαια, όταν σε ρώτησαν για την εκπομπή που συμμετείχε ο Γιώργος Λάγιος, εσύ έκανες ότι δεν θυμάσαι ποιος ήταν...

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU
Περιοδικό YOU/Κώστας Καπαρελιώτης

Είχε πολύ κόσμο και βαβούρα εκείνη την ώρα, δεν άκουσα καλά την ερώτηση. Το θυμήθηκα στα επόμενα δευτερόλεπτα, αλλά δεν έπεσε κάτω, είχαμε απαντήσεις με μπρόκολα... Γενικά εκτιμώ τα χόρτα, αλλά δεν με βοηθούν στη μνήμη. Απλά έχω επιλεκτική μνήμη...

Αυτήν την περίοδο σε φλερτάρει κάποιος;

Από φλερτ, δόξα τω Θεώ, καλά πάμε. (γελάει) Παίρνω ωραία μηνύματα και είμαι... καλά. Άμα τύχει κάτι ωραίο στο δρόμο μου, με μεγάλη χαρά να το αγκαλιάσω.