«Μπρόκολο ή λίγα χόρτα να φάει, βοηθάνε στη...» - Η απάντηση "φωτιά" του Λάγιου στην Ταραμπάνκο

Άφωνοι όλοι στο πλατό του Super Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μπρόκολο ή λίγα χόρτα να φάει, βοηθάνε στη...» - Η απάντηση

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι, ωστόσο, σήμερα οι σχέσεις τους δεν είναι πολύ καλές. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχουν καθόλου σχέσεις ανάμεσα στο κάποτε ερωτευμένο ζευγάρι.

Σε εκδήλωση λοιπόν που παρευρέθηκε το μοντέλο και πρώην νικήτρια του GNTM, όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύντροφό της, η αντίδραση της ήταν απίστευτη και σχολιάστηκε έντονα από ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές - δείτε την αντίδραση της εδώ.

H απάντηση του Λάγιου στην Ταραμπάνκο

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα που συνάντησε τον Γιώργο Λάγιο και τον ρώτησε για το νέο του επαγγελματικό βήμα σε εκπομπή του ΑΝΤ1, επίσης, τον ρώτησε και για την αντίδραση της.

«Λίγο μπρόκολο, λίγα χόρτα βοηθάνε στη μνήμη. Δεν έχουμε επικοινωνία καιρό τώρα, ίσως γι αυτό δεν θυμάται. Έχουν περάσει χρόνια», ήταν η αποστομωτική του απάντηση.

Τζέιμς Καφετζής και Κάτια Ταραμπάνκο το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz;

Έχουν απασχολήσει και οι δυο πολύ στο παρελθόν, τόσο με τα... επαγγελματικά τους όσο και με την προσωπική τους ζωή! Σχέσεις που επισημοποιήθηκαν και χωρισμοί που πήραν μεγάλη διάσταση! Και σχέσεις ξανά και πάει λέγοντας. Κανείς βέβαια δεν μπορούσε να σκεφτεί πως κάποια στιγμή θα καταλήξουν μαζί. Έτσι είναι η ζωή ή πιο σωστά, έτσι είναι η showbiz, απρόβλεπτη τι να κάνεις.

Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει στα ξαφνικά κοινές τους φωτογραφίες, παπαρατσικές, από βραδινή έξοδό τους. Τα πειράγματα, τα χαμόγελα και η έλξη ήταν ολοφάνερη (δείτε εδώ τα αποκλειστικά ντοκουμέντα). Μπορεί και ναι μπορεί και όχι είπαμε, κι όταν το καλοσκεφτήκαμε είπαμε σίγουρα όχι.

Μια έξοδός τους, όμως, το βράδυ της Κυριακής 5/3 πυροδότησε ξανά τις φήμες. Οι δυο τους όπως θα δείτε και στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr εθεάθησαν με παρέα στο Μικρολίμανο. Εκείνη μπροστά με μια καμπαρντίνα κι εκείνος από πίσω της να προσέχει κάθε της βήμα.

Κάτια Ταραμπάνκο Τζέιμς Καφετζής

Κάτια Ταραμπάνκο Τζέιμς Καφετζής σχέση