Την χαιρετούσε η κόρη της με ροζ φορεματάκι από τον απέναντι δρόμο - Η αντίδραση της Χριστίνας Κοντοβά

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει δημιουργήσει τις ισορροπίες στη ζωή τις αλλαγές, που τη συνέβησαν με το χωρισμό της από τον Τζώνη Καλημέρη και την απόκτηση της κόρης της Έιντα.

Η μικρή ζει μαζί με τη σχεδιάστρια ρούχων, ωστόσο συναντάει πολύ συχνά και τον Καλημέρη με τους δύο να περνάνε ποιοτικό χρόνο μαζί! (δείτε τις τρυφερές κινήσεις του Τζώνη στη μικρή Έιντα).

Η βόλτα της Χριστίνας Κοντοβά με την κόρη της

Την Τετάρτη 12/7 ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ''τσάκωσε'' σε νέα βόλτα μαμά και κόρη με τη Χριστίνα Κοντονά και βλέπει τη μικρή με το ροζ φόρεμα της να τη χαιρετάει στο δρόμο και να ''λιώνει'' από ευτυχία!

Χριστίνα Κοντοβά - Κόρη

Οι πρώτες δηλώσεις της Κοντοβά για τον χωρισμό με τον Καλημέρη

Ήταν Δεκέμβρης του 2022 όταν έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης αποφάσισαν να χωρίσουν τραβώντας διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Πέρασαν 5,5 χρόνια σχέσης, ενώ όσο ήταν μαζί η επιχειρηματίας υιοθέτησε και την μικρή Ada.

Πολλές φορές η Κοντοβά έχει μιλήσει για τις δυσκολίες, που βίωσε μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και να πάρει στο σπίτι την κορούλα της. Χρειάστηκε να μείνει πολλούς μήνες στην Ουγκάντα και να περάσει χρόνο με την μικρή, με σκοπό να περάσει το διάστημα που χρειάζεται για να μπορέσει να την φέρει στην Ελλάδα.

Οι τηλεοπτικές κάμερες λοιπόν, συνάντησαν στις 14/3 τη Χριστίνα Κοντοβά σε κοσμική εκδήλωση, με τους δημοσιογράφους να την ρωτάνε για την προσωπική της ζωή και το πόσο έχει αλλάξει αυτή με τον ερχομό της κόρης της.

«Η Αda τρελαίνεται να δοκιμάζει τα καλλυντικά μου, με ρωτάει αν θα της τα δώσω μόλις μεγαλώσει… Προσπαθώ να έχω ένα μέτρο μαζί της… Προσπαθώ και δουλεύω για να είμαι όσο καλύτερη μπορώ», είπε για την μικρή της.

Όταν όμως της έγινε η ερώτηση για το χωρισμό της με τον Τζώνη Καλημέρη, απάντησε: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Δε ξέρω. Είμαι καλά αυτό».