Ιωάννα Μαλέσκου: Αποκάλυψε τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της - Πόσα κατάφερε να χάσει 2 μήνες μετά τη γέννα

«Μας πιάνει μια τρέλα και νιώθουμε ανασφάλεια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρώτο καλοκαίρι αγκαλιά με το μωράκι της περνάει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, έχοντας ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία. Ο ερχομός του παιδιού της, την ένωσε περισσότερο με τον σύζυγό της, με τον οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννήσει (δείτε φωτογραφίες από την τελετή και το νυφικό της).

Τον Μάιο ήρθε στον κόσμο ο καρπό τους έρωτα τους με τον Κωνσταντίνο Δανιά και από την ημέρα εκείνη έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του. Ο μπέμπης της είναι μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες της και πρόσφατα μίλησε και για το όνομα που θα του δοθεί.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Μαλέσκου για τα κιλά της

Η Ιωάννα Μαλέσκου πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα Q&A στο οποίο ρωτήθηκε για τα κιλά που πήρε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Όπως αποκάλυψε πήρε αρκετά κιλά κατά την διάρκεια της κύησης, τα οποία μέσα σε δυο μήνες κατάφερε να χάσει, ωστόσο όχι όλα, αφού έχει ακόμη λίγο δρόμο μπροστά της.

«Να σας ζήσει το μωράκι σας! Τα κιλά θα χαθούν σιγά σιγά. Μας πιάνει μια τρέλα και νιώθουμε ανασφάλεια συχνά, που δεν είμαστε όπως πριν. Ξεχνάμε ότι χρειάστηκαν 9 μήνες ριζικών αλλαγών μέσα και έξω μας για να έρθουν στον κόσμο τα παιδάκια μας. Ας είμαστε πιο επιεικείς με τον εαυτό και το σώμα μας. Και τις ραγάδες μας και τις ατέλειες μας και όλα μας να τα αγαπάμε. Ισορροπία στη διατροφή μας, νερό, άσκηση όσο μπορούμε, μπόλικο νερό και καλή ψυχολογία. Τα λέω κι εγώ για να τα ακούω, μη νομίζεις. Όλα φτιάχνουν. Έχουμε τα αγγελούδια μας», αποκάλυψε.

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος κιλά

«Το τελευταίο μήνα πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17/18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είναι μόλις 2 μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση», εξομολογήθηκε.

Ιωάννα Μαλέσκου κιλά εγκυμοσύνης