Αποκλειστικό: Το πρώτο live του Ηλία Μπόγδανου μετά το τέλος του Survivor All Star - Στο πλευρό του η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Δείτε βίντεο μόνο στο Youweekly.gr

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Το πρώτο live του Ηλία Μπόγδανου μετά το τέλος του Survivor All Star - Στο πλευρό του η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο τελικός του Survivor All Star και επίσημα όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην καθημερινότητα τους. Ο Σάκης Κατσούλης βέβαια με πολλά χιλιάρικα στη τσέπη του, αφού βγήκε νικητής (δείτε το ασύλληπτο ποσό που πήρε).

Ένας από τους κερδισμένους του ριάλιτι επιβίωσης είναι σίγουρα ο Ηλίας Μπόγδανος, καθώς μέσα από το παιχνίδι κατάφερε να διαφημιστεί τόσο ο ίδιος όσο και το συγκρότημα του INCO.

Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2014. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής δήλωσε μόνος του συμμετοχή στον μουσικό διαγωνισμό Red Bull Bedroom Jam με το τραγούδι Sailed Away το οποίο τελικά κέρδισε την πρώτη φάση.

Το πρώτο live του Ηλία Μπόγδανου και των INCO μετά το Survivor

Εμείς αποκλειστικά στο Youweekly.gr, έχουμε βίντεο και φωτογραφίες από το πρώτο live του Ηλία Μπόγδανου μετά τον τελικό του Survivor All Star που πραγματοποιήθηκε στο Γαλάτσι (δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς).

Ο τραγουδιστής διασκέδασε τους θαμώνες γνωστού μαγαζιού στο Ψυχικό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ερμηνεύοντας τόσο δικές του επιτυχίες όσο και επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Πόσα χρήματα πήρε από το παιχνίδι και πως θα τα αξιοποιήσει

Να θυμίσουμε, πως ο Ηλίας έμεινε στο παιχνίδι 25 εβδομάδες, επομένως με πρόχειρους υπολογισμούς έβγαλε 125.000!

«Έχω γυρίσει με απίστευτη όρεξη, θέλω να πω ότι είμαι στα καλύτερα μου ψυχολογικά, για να ξεκινήσω βασικά πάλι κάποια live. Υπάρχουν πολλές προτάσεις και ξεκινάμε τώρα να στήνουμε τα tour. Εννοείται έχω τα μαγαζιά. Έχω τέσσερα μαγαζιά σε Βριλήσσια και Ψυχικό. Αυτά είναι τα πλάνα. Προσπαθούμε, ξεκινάμε στα πρώτα βήματα... Τα χρήματα θα τα επενδύσω στο κομμάτι της εστίασης, που είναι κάτι που λατρεύω, αγαπάω πάρα πολύ την εστίαση και με γεμίζει το να πηγαίνω, να μιλάω εκεί, να φιλοξενώ είναι κάτι, που με γεμίζει!», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος.