«Γιατί κι εγώ το πολεμούσα, δεν ήθελα να μου το λέει έτσι, τσαντιζόμουν» - Η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την επιλογή ονόματος της κόρης της

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/ Genevieve Majari
Πηγή Instagram/ Genevieve Majari

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η παρουσιάστρια του First Dates, του Star, έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο podcast Mic2, της Μικαέλας Θεοφίλου. Στις εκπομπές αυτές του συγκεκριμένου podcast, η θεματολογία έχει να κάνει με ιστορίες που σχετίζονται με την γυναικεία ενδυνάμωση.

(δείτε εδώ ακόμα την αποκάλυψη που έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για τις άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί)

Η απάντηση της Ζενεβιέβ Μαζαρί για το πως έγινε η επιλογή ονομόματος της κόρης της

Στο podcast αυτό η Ζενεβιέβ Μαζαρί, έδωσε απαντήσεις για τα πάντα, ακόμα και για το πως έγινε η επιλογή του ονόματος της κόρης της.

Στην αρχή της συνέντευξης, μίλησε για το πρόβλημα της δυσλεξίας που έχει, καθώς και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω αυτού. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής: «Μιλάω ανοιχτά για τη δυσλεξία αλλά κανένας δεν καταλαβαίνει, ακόμη και οι φίλοι μου, που ξέρουν ότι είμαι δυσλεκτική. Στέλνω μηνύματα και ενώ έχω κορέκτορα στο κινητό, δεν αντιλαμβάνομαι ποια είναι η σωστή λέξη».

Συνέχισε λέγοντας ότι: «Η δυσλεξία έχει να κάνει με πάρα πολλά πράγματα. Έχει να κάνει με τον γραπτό λόγο, με τον προφορικό λόγο, με την ανάγνωση. Δεν είναι ότι δεν μας αρέσει το διάβασμα. Εγώ λατρεύω το διάβασμα αλλά μη με βάλεις να απαγγείλω».

Επίσης, αναφορικά με το όνομα της κόρης της είπε ότι: «Έχουμε πάει στην Ιθάκη και ο Βασίλης τραγούδαγε το «Rosa, Rosalia». Του είχε «σφηνωθεί». Καθόμασταν με τη μαμά μου έξω στο μπαλκόνι και τον άκουγε και μου λέει: θέλω να «φύγω» και να μου ‘χεις πει ότι αυτός είναι. Της λέω: μαμά, είναι αυτός, ασχέτως αν «φύγεις» ή όχι. Γιατί κι εγώ το πολεμούσα, δεν ήθελα να μου το λέει έτσι, τσαντιζόμουν»

Επιπλέον δήλωσε για το ίδιο θέμα τα εξής: «Και μου λέει: και το Ροζαλία τι ωραίο όνομα; Τελειώνει αυτό, γυρίζουμε στην Αθήνα και τον Αύγουστο «φεύγει». Κάνουμε την εξέταση που φαίνεται το φύλο του μωρού, μας λένε ότι είναι κορίτσι και στο αυτοκίνητο καταλαβαίνει ότι κάτι με «τρώει». Μου λέει: πες μου, τι θέλεις να μου πεις; Του λέω: θέλω να πούμε Ροζαλία το παιδί γιατί έτσι κι έτσι. Και γυρίζει και μου λέει: είναι το όνομα της γιαγιάς μου».

Τέλος, η παρουσιάστρια έκανε μια αναφορά σχετικά με το revenge porn, λέγοντας ότι: «Προσπαθώ να την ενδυναμώσω έτσι την κόρη μου, ότι, ξέρεις, μπορεί να σου τύχει ο βλάκας στη ζωή σου. Δεν υπάρχει ντροπή, με ενοχλεί αυτό. Δεν το έχω βιώσει και με ενοχλεί που τα δικά μας παιδιά λόγω του κινητού να βρεθεί κάποιος και να τους πληγώσει και να έχει τη δύναμη να σε κάνει να ντραπείς επειδή έκανες έρωτα. Αν είναι δυνατόν! Αλήθεια; Ντροπή σου που θεώρησες ότι έχεις αυτή τη δύναμη πάνω στα παιδιά μου, αυτά θα κάνουν ό,τι θέλουν».

Δείτε εδώ το podcast: