Παναγιώτης Πέτσας: «Δεν ανταλλάξαμε και καμία κουβέντα» - Η δήλωση του για την Βίκυ Καγιά

Τι είπε για τους κριτές του GNTM

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Παναγιώτης Πέτσας: «Δεν ανταλλάξαμε και καμία κουβέντα» - Η δήλωση του για την Βίκυ Καγιά

Ο Παναγιώτης Πέτσας, ο οποίος είχε πάρει μέρος στην εκπομπή του Star, το GNTM 3, μίλησε το πρωί της Τετάρτης 12/07/23, στην camera της εκπομπής Καλοκαίρι yes, του Open, και στην δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου.

Το γνωστό μοντέλο, σχολίασε την απόφαση που πήρε το Star αναφορικά με το ''πάγωμα '' του γνωστού ριάλιτι μοντέλων. Επίσης, όπως ήταν λογικό δεν άφησαν έξω από την συζήτηση τους, την κριτική επιτροπή του GNTM.

Η δήλωση του Παναγιώτη Πέτσα για την σχέση του με την Βίκυ Καγιά

Πιο συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Πέτσας, δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα σχετικά με την απόφαση του καναλιού να σταματήσει το γνωστό show, λέγοντας ότι «Πάγωσε το GNTM, το άκουσα κι εγώ αυτό. Συμβαίνουν αυτά. Δεν πήγε τόσο καλά απ’ ότι έμαθα το τελευταίο. Σαν το GNTM3 δεν ήταν. Περίμενα ότι θα πήγαινε καλύτερα. Δε γνωρίζω γιατί δεν πήγε τόσο καλά. Προσωπικά δεν το είδα το συγκεκριμένο κύκλο, δε μου έδωσε κάτι ενδιαφέρον. Τα προηγούμενα τα παρακολουθούσα λίγο παρότι δε βλέπω τόσο πολύ τηλεόραση».

Αναφορικά με την κριτική επιτροπή, δήλωσε το γνωστό μοντέλο είπε τα εξής: «Από εσάς μαθαίνω για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. Δεν ανταλλάξαμε και καμία κουβέντα. Δε τη συμπαθούσα, εντάξει, δεν ήταν και η αγαπημένη μου κριτής. Η αγαπημένη μου ήταν η Ζενεβιέβ. Ζενεβιέβ, αν το δεις, σε αγαπώ πολύ. Θα είμαι ειλικρινής, δε ξέρω τι σας έχουν πει οι υπόλοιποι, εγώ δεν έχω κρατήσει επαφή με κανέναν κριτή, δεν ήρθε κανείς σε μένα να μου πει ότι θα με βοηθήσει. Συνεχίζω τη ζωή μου μόνος μου, δε με βοήθησαν».

Ωστόσο, δεν θα μπορούσε να μην γίνει και μία αναφορά στην προσωπική ζωή του, όπου και δήλωσε ότι είναι ακόμα σε σχέση με την πρώην συμπαίκτρία του από το ριάλιτι Big Brother, του Open. Έτσι λοιπόν, δήλωσε ότι:«Με την Ανχελίτα είμαστε ακόμα μαζί. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Είμαστε πολύ καλά»(δείτε εδώ το δημόσιο μήνυμα του Πέτσα για την Ανχελίνα μετά την αποκάλυψη για το ροζ βίντεο).

Δείτε εδώ το βίντεο: