Το δημόσιο μήνυμα του Πέτσα για την Ανχελίνα μετά την αποκάλυψη για το ροζ βίντεο

Τι έγραψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το δημόσιο μήνυμα του Πέτσα για την Ανχελίνα μετά την αποκάλυψη για το ροζ βίντεο

Για πρώτη φορά η Ανχελία "έσπασε" τη σιωπή της για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί με πρωταγωνίστρια την ίδια και τον σύντροφό της Παναγιώτη Πέτσα, μέσα από το σπίτι του Big Brother 2. Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ξεκαθάρισε την κατάσταση.

«Σε πολλά μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος. Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευσε τις προσωπικές τους στιγμές», δήλωσε, μεταξύ άλλων - δείτε όλη την ανάρτηση εδώ.

Το δημόσιο μήνυμα του Πέτσα για την Ανχελίτα

Λίγες ώρες αργότερα από την ανάρτηση της, ο Παναγιώτης Πέτσας θέλησε να κάνει μια ανάρτηση για να στηρίξει την αγαπημένη του.

«Χρόνια πολλά στη δύναμή μου. Είναι ό,τι πιο όμορφο και γλυκό μου έχει συμβεί, είμαι δίπλα σου και το ξέρεις. Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το δημόσιο μήνυμα του Πέτσα για την Ανχελίνα μετά την αποκάλυψη για το ροζ βίντεο

Τα "έσπασαν" σε έξοδο τους Ανχελίτα - Πέτσας μετά την ήττα τους στο Big Brother 2

Μπορεί η σχέση τους να δημιουργήθηκε μέσα στο Big Brother 2, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει και μετά το τέλος του ριάλιτι. Τι και αν Ανχελίτα και Παναγιώτης Πέτσας έχασαν στον τελικό, κέρδισαν ο ένας τον άλλον.

Μάλιστα, το ζευγάρι λίγες ώρες μετά το τελευταίο live που είχε πολλές εκπλήξεις, τα "έσπασαν" σε νυχτερινή έξοδο τους μετά από 16 περίπου εβδομάδες που ήταν κλεισμένοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Μπορεί η Ανχελίτα να μην έχει κάνει ακόμη κάποια ανάρτηση στα social media, ωστόσο σε instastory του Παναγιώτη Πέτσα, μας έδειξε με ένα βίντεο πόσο ευτυχισμένοι είναι.