Σάκης Κατσούλης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η πρώτη κοινή ανάρτηση μετά τον τελικό του Survivor All Star

«Ευχαριστούμε για όλα...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor All Star. Σήκωσε την κούπα ενώ θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό πολλά χιλιάρικα (δείτε το ποσό που κέρδισε). Στην τρίτη θέση από την άλλη, έφτασε η σύντροφος του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

To ζευγάρι μετά τον τελικό ζει στιγμές ευτυχίας, αφού δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την επιτυχία που έχει δει! Μάλιστα, στο Περιστέρι επικράτησε χαμός με φωνές, συνθήματα και χορούς για τη νίκη του επιχειρηματίας. Μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (δείτε βίντεο).

Η κοινή φωτογραφία Κατσούλη - Ρουμελιώτη μετά το Survivor All Star

Έχοντας επιστρέψει επιτέλους στην καθημερινότητα τους Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη έκαναν την πρώτη τους κοινή ανάρτηση στο Instagram.

«Ευχαριστούμε για όλα μέσα από την καρδιά μας! Αν δεν είχαμε εσάς δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα», έγραψε η Μαριαλένα στην φωτογραφία τους.

Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η πρώτη συνέντευξη του Σάκη

«Τελείωσαμε τρεις το βράδυ και κουρεύτηκα 9μιση - 10 το πρωί», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης καθώς εμφανίστηκε στο πλατό ανανεωμένος και κουρεμένος.

«Αυτά που δείχνει είναι τα μισά που έχουμε πει off camera. Το ζούσαμε διαφορετικά. Μας φάνηκα αιώνας μέχρι να βγούμε», σχολίασε σχετικά με την προβολή των βίντεο από τον τελικό.

Στη συνέχεια ωστόσο και έπειτα από ερώτηση, αποκάλυψε πως την πρώτη φορά που κέρδισε το Survivor πολλοί του ζητούσαν δανεικά, όχι φίλοι του ωστόσο, αλλά κόσμος: «Το είχα ζήσει το 21 για δανεικά. Είναι περίεργο συναίσθημα. Με έπαιρνε κόσμος. Δεν θέλω να αναφερθώ είναι δύσκολα πράγματα. Ειδικά εμείς που έχουμε μαγαζιά και έχουμε σταθερά τηλέφωνα είναι πιο εύκολο να μας βρουν», είπε.

Σχετικά με την Μαριαλένα και το γεγονός πως όλοι την λένε γκρινιάρα, εξαιτίας της συμπεριφοράς της απέναντι του, είπε: «Δεν είναι τόσο όσο το έχετε δει. Την έχουν βγάλει πολύ γκρινιάρα αλλά δεν είναι. Είναι ο άνθρωπος μου, είμαστε ζευγάρι λογικό να γκρινιάξει. Η παραγωγή είναι λογικό να δείξει μόνο αυτό, δεν έδειξε που ήμασταν καλά. Στην πραγματικά ζωή δεν είναι καθόλου».

Σε ερώτηση αν θα έμπαινε ξανά σε επόμενο κύκλο, αποκάλυψε: «Εγώ μπορεί να ξαναείμαι όντως. Όσο αντέχουν τα πόδια μου εγώ το έχω πει».

«Είναι αρκετά δύσκολες συνθήκες, πραγματική επιβίωσης και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η κάμερα δείχνει ελάχιστα από αυτά που ζούσε. Κρατάμε τα ίδια πράγματα που κρατάμε όλοι όσοι έχουμε περάσει από το survior, ότι μαθαίνεις να ξεπερνάς τα όρια σου», εξομολογήθηκε.