Ορέστης Τζιόβας: «Ναι, μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση»

Τι δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή Instagram/Orestis Tziovas
Πηγή Instagram/Orestis Tziovas

Ο γνωστός ηθοποιός Ορέστης Τζιόβας (δείτε εδώ τι έχει κάνει σε φωτορεπόρτερ), πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, όπου και μίλησε για τα πάντα.

Μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί και στις οικονομικές δυσκολίες, τις οποίες έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, καθώς και στα σχόλια τα οποία λάμβανε από τον κόσμο, το διάστημα που εργαζόταν σε μία καφετέρια προκειμένου να τα βγάζει πέρα οικονομικά.

Ο Ορέστης Τζιόβας στην συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε και για το αν έχει δεχτεί ποτέ κάποια ανήθικη πρόταση

Στην συνέντευξη που έδωσε ο Ορέστης Τζίοβας, στην αρχή απάντησε στην ερώτηση, για το αν έχει βρεθεί χρεωμένος κάποια στιγμή στην ζωή του. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Ναι αρκετές φορές, όχι όμως από σπατάλες και αλόγιστα έξοδα. Έχω βρεθεί χρεωμένος λόγω των δυσκολιών του επαγγέλματος. Γι’ αυτό και έκανα διάφορα επαγγέλματα εκτός καλλιτεχνικού χώρου και θα το ξανάκανα, αν χρειαστεί. Το θέμα της επιβίωσης είναι πάρα πολύ σημαντικό για να βάλεις μπροστά το θέμα της αξιοπρέπειας».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας τα εξής: «Εγώ δεν το είδα ποτέ αναξιοπρεπές να κάνε ένα άλλο επάγγελμα εκτός του ηθοποιού. Ήξερα από μικρός ότι λόγω της ανασφάλειας και της ανεργίας που επικρατεί στην υποκριτική, μπορεί να χρειαστεί να κάνω και κάποιο άλλο επάγγελμα, γι’ αυτό δεν το είδα ποτέ σαν κάτι κακό».

Τζίοβας

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα σχόλια που λάμβανε από τον κόσμο όταν τον έβλεπαν να δουλεύει ως σερβιτόρος, είπε ότι: «Έβλεπα στα μάτια τους ότι θεωρούσαν ότι έχω αποτύχει. Κάποιοι έλεγαν μπράβο που κάνω κάποια άλλη δουλειά, σαν να έκανα κάτι ηρωικό. Πολύ συχνά μου έλεγαν: πω πω, δουλεύεις εδώ ε; Καταλαβαίνω τι μπορεί να σκέφτονταν αλλά εγώ δεν το βίωνα σαν κάτι κακό. Νομίζω όμως ότι κανείς μας δεν θα έπρεπε να κάνει άλλη δουλειά αλλά όλοι να βιοποριζόμαστε από το επάγγελμά μας».

Τέλος, όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Θεοδώρου, για το αν έχει δεχτεί ποτέ κάποια ανήθικη πρόταση μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media απάντησε: «Ναι, μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση. Ενδεχομένως χωρίς τα social media να μην μπορούσε κάποιος να σε πλησιάσει και να σου προτείνει κάτι τέτοιο, ενώ τώρα έχει την ευκολία να το κάνει».