Δημήτρης Παπανώτας κατά Ανδρέα Μικρούτσικο: «Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη, να αποσυρόμαστε...»

«Λίγο αδικείται ως προς το ρόλο που έχει αναλάβει επιστρέφοντας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Δημήτρης Παπανώτας λίγες ημέρες μετά το φινάλε της εκπομπής Happy Day, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό "7 Μέρες TV" και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. Ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής που δεν μασάει τα λόγια του, γεγονός που έχει αποδείξει πολλές φορές τόσο μέσα από δηλώσεις του όσο και μέσα από αναρτήσεις του, μίλησε έξω από τα δόντια.

Αυτή τη φορά ρωτήθηκε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την επιστροφή του στην τηλεόραση μέσα από το Super Κατερίνα, έπειτα από πολλά χρόνια εκτός τηλεόρασης.

Οι δηλώσεις του Παπανώτα για τον Μικρούτσικο

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει πολύ ισχυρή άποψη, είτε συμφωνείς μαζί του είτε όχι. Είναι πολύ ενδιαφέρον να τον ακούς και νομίζω ότι λίγο αδικείται ως προς το ρόλο που έχει αναλάβει επιστρέφοντας, όχι μόνο στη συγκεκριμένη εκπομπή, αλλά και στο Big Brother. Ναι μεν ο ίδιος τον έχει αποδεχτεί, αλλά βλέπω ότι λίγο αντιδρά, ότι κλοτσάει σε όλο αυτό. Καταλαβαίνω γιατί του συμβαίνει. Ο Μικρούτσικος είναι ένα τηλεοπτικό κεφάλαιο, ασχέτως αν εγώ συχνά διαφωνώ μαζί του», απάντησε σε ερώτηση για την τηλεοπτική του επιστροφή.

Σχετικά στο με τι διαφωνεί, είπε: «Κυρίως στους όρους με τους οποίους επέστρεψε. Κάποια στιγμή πρέπει να βγαίνουμε στη σύνταξη, να αποσυρόμαστε όταν ακόμη υπάρχει θετικό κλίμα για την παρουσία μας. Διαφωνώ σε διάφορα πράγματα, αλλά αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και η γνώμη του είναι όντως πολύ ενδιαφέρουσα».

Που θα δούμε του χρόνου τον Μικρούτσικο;

Στην τελευταία εκπομπή Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου με τους συνεργάτες της θα κάνουν ένα μικρό διάλλειμα για καλοκαίρι και αφού γεμίσουν μπαταρίες και μαυρίσουν, θα επιστρέψουν στις θέσεις τους από τον Σεπτέμβρη.

Στην έναρξη λοιπόν, η παρουσιάστρια έκανε αναφορά στο φινάλε, ενώ άφησε και το "καρφί" της περί... αποχώρησης του Ανδρέα Μικρούτσικου και μετακόμιση στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

«Τέλος! The end! Σήμερα είναι η τελευταία εκπομπή για τη φετινή σεζόν, θα σας αποχαιρετήσουμε, αλλά είμαστε χαρούμενοι γιατί από Σεπτέμβρη θα τα ξαναπούμε! Εκτός από τον Ανδρέα που θα πάει στον Λιάγκα σύμφωνα με τις χθεσινές του δηλώσεις», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της.

«Θα σας σκίσουμε του χρόνου! Το δηλώνω εδώ. Αλλά έχω μια απορία γιατί χαίρεστε που τελειώνει μια εκπομπή; Μην κάνετε τηλεόραση!», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θέλουμε να ξεκουραστούμε κι εμείς και οι τηλεθεατές και εξήγησα θα τα πούμε τον Σεπτέμβριο», εξήγησε η παρουσιάστρια του ALPHA.

Να σημειώσουμε πως άγνωστο παραμένει αν τελικά αυτά που σχολιάζονται είναι αληθή και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα μετακομίσει στο Πρωινό ή αν απλά λέγεται για πλάκα.

Θέλουν να μείνει στον ALPHA

Η ανανέωση του συμβολαίου της Κατερίνας Καινούργιου έχει γίνει εδώ και καιρό, ωστόσο δεν είναι για την ώρα εντελώς ξεκάθαρο ποια πρόσωπα θα δούμε του χρόνου μαζί της στο πάνελ (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις της Καινούργιου για την επόμενη σεζόν).

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποτελεί μία "κολώνα" της εκπομπής με βάση την εμπειρία του με την απόφαση για το αν μένει ή φεύγει να είναι στο χέρι! Τα πράγματα φαίνεται, πως οδηγούνται προς το ναι με βάση τις αποκαλύψεις της παρουσιάστριας την Πέμπτη 22/6.

«Το ξαναλέω η δική μου πρόθεση είναι να μην αλλάξει καθόλου η ομάδα, εγώ δε θα ήθελα να αλλάξει τίποτα και κανένας...Ξέρω ότι στο ραντεβού με το Νίκο είπες, πως θες να συνεχίσεις μαζί μου. Έτσι μου είπε ο Κοκλώνης, που είναι παραγωγός. Πλάκα κάνω, αλλά μου είπε κάτι καλό.», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.