«Γιωργάρα μου επειδή είσαι και συνάδελφος..» - Η επική ατάκα του Τριαντάφυλλου για το βίντεο του Μαζωνάκη που σχολιάστηκε αρνητικά

Τα σχόλια που έλαβε ήταν καταιγιστικά

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Γιωργάρα μου επειδή είσαι και συνάδελφος..» - Η επική ατάκα του Τριαντάφυλλου για το βίντεο του Μαζωνάκη που σχολιάστηκε αρνητικά

Το μεσημέρι της Τρίτης 11/07/23, ο Γιώργος Μαζωνάκης, προκάλεσε μεγάλο χαμό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε. Στο βίντεο το οποίο δημοσίευσε (δείτε το εδώ), φαίνεται να οδηγεί το μηχανάκι του, ενώ παράλληλα τραβούσε βίντεο τον εαυτό του που τραγουδούσε το καινούργιο του τραγούδι. Η ανάρτηση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Έτσι, με την σειρά τους ο Γιάννης Μπούτος αλλά και ο Τριαντάφυλλος, σχολίασαν την δημοσίευση του γνωστού τραγουδιστή στην εκπομπή του Open, στο Καλοκαίρι yes.

Το αιχμηρό σχόλιο του Γιάννη Μπούτου

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Μπούτος, δήλωσε αναφορικά με την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι επειδή επηρεάζει μεγάλο μέρος του κοινού και νεανικό κοινό κυρίως, νομίζω ότι δεν είναι ότι καλύτερο σαν πρότυπο να βλέπουμε ότι οδηγεί το μηχανάκι σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας…».

Με την σειρά και ο Τριαντάφυλλος δήλωσε: «Γιωργάρα μου, επειδή είσαι εξαιρετικός συνάδελφος και σε αγαπώ πολύ, σε παρακαλώ πρόσεχε γιατί σε θέλουμε. Σε θέλουμε γιατί είσαι φοβερός. Γιωργάρα, πρόσεχε».

Η ανάρτηση του Γίωργου Μαζωνάκη που προκάλε πανικό στα σχόλια

Το εν λόγω βίντεο σχολιάστηκε, επίσης, αρκετά, από τους followers του, οι οποίοι δεν δίστασαν ούτε στιγμή να τον ''δικάσουν'' , διότι το να τραβάει βίντεο ενώ οδηγεί και μάλιστα μηχανάκι εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους. Πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι αυτό που κάνει είναι παραβίαση του Κ.Ο.Κ. Αρκετοί ήταν και αυτοί οι οποίοι τόνισαν το γεγονός ότι η γυναίκα που βρίσκεται πάνω στην μηχανή μαζί του δεν φοράει κράνος.

Δείτε εδώ τα σχόλια των ακολούθων του:

undefinedundefined