«Στου τάφου μου το μάρμαρο δεν θέλω καντηλάκι» - Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη

«Εντελώς απαράδεκτη η ανάρτηση!»

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Το μεσημέρι της Τρίτης 11/07/23, ο γνωστός τραγουδιστής, Γιώργος Μαζωνάκης, προκάλεσε πανικό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε. Οι followers του τον ''δίκασαν'' κανονικότατα.

Από «λαϊκό δικαστήριο» πέρασε ο Γιώργος Μαζωνάκης, και ο λόγος είναι η ανάρτηση που έκανε στο Instagram του. Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στα social media του, ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον ίδιο, να τραβάει βίντεο τον εαυτό του, με την βοήθεια του κινητού του, ενώ βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, και παράλληλα να οδηγεί το μηχανάκι του.

Δείτε εδώ επίσης: Το γαλλικό του Μαζωνάκη που άφησε άφωνη την Μενεγάκη και τους συνεργάτες της

Στο βίντεο όπως φαίνεται, ο Γιώργος Μαζωνάκης, έχει πολλή καλή διάθεση και τραγουδά το καινούργιο του τραγούδι. Ωστόσο, όπως έγινε αντιληπτό από πολλούς, ο γνωστός τραγουδιστής είχε και παρέα πάνω στο μηχανάκι. Από πίσω του καθόταν μία γυναίκα, της οποίας το πρόσωπο δεν φαίνεται, λογικά θέλησε να κρατήσει την ταυτότητά της μυστική.

Το εν λόγω βίντεο, λοιπόν, σχολιάστηκε αρκετά, από τους followers του, οι οποίοι δεν δίστασαν ούτε στιγμή να τον ''δικάσουν'' , διότι το να τραβάει βίντεο ενώ οδηγεί και μάλιστα μηχανάκι εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους. Πολλοί ήταν εκείνοι που έγραψαν ότι αυτό που κάνει είναι παραβίαση του Κ.Ο.Κ. Αρκετοί ήταν και αυτοί οι οποίοι τόνισαν το γεγονός ότι η γυναίκα που βρίσκεται πάνω στην μηχανή μαζί του δεν φοράει κράνος.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη

Δείτε εδώ τα σχόλια των ακολούθων του:

μαζωνακης
μαζωνακης instagram

Τραγουδούσε Αλέξια και οδηγούσε - Το απολαυστικό βίντεο του Γιώργου Μαζωνάκη στο αυτοκίνητο του

Το απόγευμα της Πέμπτης (6/4) ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε μια ανάρτηση με τον ίδιο να τραγουδά μια από τις αγαπημένες του τραγουδίστριες, την Αλέξια και να κάνει τους διαδικτυακούς του φίλους να τρελαίνονται.

Ο τραγουδιστής συνηθίζει να κάνει τέτοια βιντεάκια και να τα βάζει στα social media, αυτή την φορά, με ένα γούνινο μπουφάν, ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδούσε το ρεφρέν του «Μάτια μου» από την Αλέξια, ενώ παράλληλα οδηγούσε το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια τους βλέπουμε μαζί: Στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη οι γονείς του - Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Το απολαυστικό βίντεο του Γιώργου Μαζωνάκη στο αυτοκίνητο

«Με λένε Γιώργο και όχι ποτέ, αλλά ΠΑΝΤΑ τραγουδάω...», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφία ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Από το βράδυ της Τετάρτης (15/3) όλοι στην γειτονική μας χώρα, Αλβανία συζητούν για τους δύο παίκτες του Big Brother τους, που έγιναν viral με μια μόνο ερμηνεία τους. Σύμφωνα μάλιστα με ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα social media, φαίνονται οι δύο παίκτες του ριάλιτι να βρίσκονται στον χώρο του σαλονιού τους και να τραγουδούν μια ελληνική επιτυχία σε σπαστά ελληνικά - αλβανικά.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη που πρόσφατα βρέθηκε στις γυναικείες φυλακές (δείτε εδώ τον λόγο) και είναι γνωστός για τις μουσικές του επιτυχίες.

Όλοι οι παίκτες του Big Brother βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και δύο από αυτούς ξεκίνησαν να κάνουν χαμό, τραγουδώνταν της επιτυχία του Γιώργου Μαζωνάκη, «Ζηλεύω». Κατα την διάρκεια της ερμηνείας τους, πιάστηκαν και χόρεψαν στους ίδιους ρυθμούς.

Μερικοί από τους "ήσυχους" παίκτες τραγούδούσαν ταυτόχρονα μαζί τους, αλλά υπήρχαν και άλλοι που προσπαθούσαν να αποφύγουν την οχλαγογία και έκλιεναν τα αυτιά τους.