Στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού ο Γιώργος Μαζωνάκης - Τι συνέβη

Πριν από λίγες μέρες!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO)
(NDPPHOTO)

Στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού βρέθηκε την Τρίτη (14/2) ο Γιώργος Μαζωνάκης. Ο τραγουδιστής μετά την κίνηση ανθρωπιάς που έκανε λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, που βοήθησε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη (δείτε εδώ φωτογραφίες) έδωσε μια μικρή συναυλία για τις κρατούμενες των φυλακών.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε πριν από λίγες ώρες μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την επίσκεψη του στο σοφρωνιστικό ίδρυμα και τα κελιά των γυναικών που κρατούνται στον Κορυδαλλό και ερμήνευσε μερικές από τις επιτυχίες του.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαζωνάκη μέσα από τις φυλακές του Κορυδαλλού

Στο βίντεο που ανέβασε από την επίσκεψή του στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλου, ο Γιώργος Μαζωνάκης περπατά στους διαδρόμους της φυλακής και μιλά με τις κρατούμενες. Ακόμη, δείχνει αποσπάσματα από τη συναυλία που παραχώρησε στον προαύλιο χώρο της φυλακής και στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στη βιβλιοθήκη και τα κελιά.

Η πρωτοβουλία αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα της κοινωνικής υπηρεσίας και της διοίκησης των φυλακών και με τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος ανταποκρίνεται άμεσα, αναλαμβάνοντας και όλα τα έξοδα πραγματοποίησης αυτής της πρωτοβουλίας αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρώπινης ευαισθησίας.

Κάποιες από τις γυναίκες της φυλακής είχαν ετοιμάσει διάφορες χειροτεχνίες και πανό με αφιερώσεις για τον Γιώργο Μαζωνάκη.

«ΜΑΖΩχτείτε Γιώργο σε ευχαριστούμε», είχαν γράψει οι κρατούμενες των γυναικείων φυλακών του Κορυδαλλού για την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη εκεί.

«Πίστη – Ελπίδα – Αγάπη. Σας ευχαριστώ… Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού, 14 Φεβρουαρίου 2023» γράφει στην ανάρτησή του ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Οι αντιδράσεις του κόσμου με την εμφάνιση του Γιώργου Μαζωνάκη

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ένας από τους πιο εκκεντρικούς Έλληνες τραγουδιστές και αυτό το καταφέρνει μέσα από τις εμφανίσεις, τις δηλώσεις αλλά γενικότερα τον τρόπο, με τον οποίο κινείται στη ζωή του.

Είναι γνωστό, πως μεγάλωσε στην Νίκαια του Πειραιά και η περιοχή για εκείνον σημαίνει πολλά. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να πάει στην περιοχή αξιοποιώντας το νέο Μετρό. Μάλιστα τη μεταφορά του αυτή απαθανάτισε σε βίντεο, το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook, καθώς οι αντιδράσεις του κοινού ήταν απολαυστικές (δείτε εδώ τη μητέρα του τραγουδιστή, με την οποία μοιάζει πάρα πολύ).

Η ζωή στο τώρα… #MAZW #HautMazw #OsoZwMazw

Posted by Giorgos Mazonakis on Wednesday, November 16, 2022