Στο νοσοκομείο ο Γιωρίκας Πιλίδης - Έσπασε το θώρακα του σε αγώνα (Φωτογραφίες)

Δύσκολες ώρες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές πέρασε ο Γιωρίκας Πιλίδης, όταν σε αγώνα ΜΜΑ έσπασε το θώρακα του και χρειάστηκε να οδηγηθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο αλλά και την ακτινογραφία του.

Η ανάρτηση του Γιωρίκα Πιλίδη για την υγεία του

«Εάν έχανα τον αγώνα σίγουρα δεν θα μίλαγα… Στο 3 δευτερόλεπτο του αγώνα έσπασα τον θώρακα μου… Γι’ αυτό και δεν μπόρεσα να δείξω όλα για όσα με προετοίμασαν οι προπονητές μου… Δεν είχα ανάσα δεν μπορούσα να χτυπήσω και ποσό μάλλον να παλέψω. Ήταν απλά η χειρότερη εμφάνιση που θα μπορούσα να δείξω… παρόλα αυτά δόξα το θεό για όλα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιωρίκας Πιλίδης στην ανάρτηση του.

Στο πλευρό του βρίσκεται συνεχώς η σύντροφος του - δείτε την εδώ.

Το βιογραφικό του

Ο Γιώργος Πιλίδης γεννήθηκε την 21η Ιανουαρίου του 2000 στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει στον Ασπρόπυργο Αττικής και η έχει ποντιακή καταγωγή. Συγκεκριμένα, η οικογένειά του έφτασε στην Αθήνα στις αρχές της δεκαετίας του 1990 από την πόλη Τζαμπούλ του Καζακστάν. Οι γονείς του αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και έχει μια κατά πέντε χρόνια μικρότερη αδερφή.

Ο Γιωρίκας Πιλίδης ήθελε από μικρός να ασχοληθεί με την πάλη και το κατάφερε. Έχει ύψος 1,60 και αγωνίζεται κατά βάση στην κατηγορία των 65 κιλών. Η πορεία του λαμπρή, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει 9 μετάλλια μέχρι σήμερα, μια πρόκριση σε Ολυμπιακούς Αγώνες και ένα παγκόσμιο ρεκόρ στα 22 του χρόνια. Σημαντικότερη στιγμή της αθλητικής του καριέρας ήταν το 2021 όταν κατέκτησε το χρυσό στο Βελιγράδι.

Μια «μαύρη» στιγμή στην λαμπρή καριέρα του Πιλίδη ήταν όταν τον Νοέμβριο του 2022 η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης του επέβαλε διετή αποκλεισμό από αθλητικές δραστηριότητες, εξαιτίας της εμπλοκής του μαζί με άλλους συναθλητές του κατά τη διάρκεια πανελλήνιων αγώνων. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί και από τους Μεσογειακούς αγώνες πάλης, για τους οποίους προετοιμαζόταν και προπονούνταν σκληρά

με πληροφορίες debater.gr