Survivor all star: «Το θεωρώ...» - Η απάντηση της συντρόφου του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του

Όλα όσα είπε στον αέρα του Super Κατερίνα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Survivor all star: «Το θεωρώ...» - Η απάντηση της συντρόφου του Γιωρίκα Πιλίδη μετά την αποβολή του

Το πρωί της Τρίτης (28/3) στην εκπομπή του ALPHA, «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε η σύντροφος του Γιωρίκα Πιλίδη, μετά την αποβολή του από το Survivor all star. Τις τελευταίες ώρες μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τους δύο παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, οι οποίοι μετά την Δαλάκα και την Χατζηανδρέου, πιάστηκαν και αυτοί με κινητό (δείτε την εδώ).

Βέβαια, μετά το επεισόδιο της αποβολής του Γιωρίκα Πιλίδη και του Ηλία Γκότση από το Survivor all star είδαμε την σύντροφο του πρώτου, να κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση, σχετικά με αυτό.

Πιλίδης Σχέση ανάρτηση

Τα πρώτα δημόσια λόγια της συντρόφου του Γιωρίκα Πιλίδη, Όλγας για την αποβολή του από το Survivor all star

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα. Μπορεί όντως να βρήκε κάποιον τρόπο να παραγγείλει φαγητό ή να πάει να πάρει φαγητό, αυτό σίγουρα το δικαιολογώ, γιατί είναι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και κάπως πρέπει να επιβιώσει και να βρεί τρόπο να φάει. Δίκαιο το θεωρώ (την αποβολή) γιατί έφυγαν και τα κορίτσια, δεν γίνεται να κρατήσουν τον Γιώργο και να διώχνουν τα κορίτσια», είπε αρχικά η σύντροφος του Πιλίδη.

«Από τον Γιώργο όχι δεν δέχτηκα κάποια κλήση. Μίλησα και με τους δικούς του, την μητέρα του και ούτε αυτοί είχαν κάποια κλήση, οπότε...», ξεκαθάρισε για το ενδεχόμενο επικοινωνίας.

«Ούτε από τον Γιώρογ, ούτε από την παραγωγή έχω δεχτεί κάποιο τηλέφωνο, για αν με ενημερώσει για το τι γίνεται. Είχα στείλει τις προάλλες (στην παραγωγή), στο πρώτο spoiler ότι θα αποχωρήσει ο Γιώργος, αλλά μου είχαν πεί όχι, καλά δεν περίμενα και κάτι άλλο να μου πούν, αλλά εντάξει», είπε κλείνοντας.