Survivor all star: «Είμαστε υποχρεωμένοι να τους αφήσουμε εκτός!» - Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή Γκότση & Πιλίδη

Σοκαρισμένοι οι μπλε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor all star: «Είμαστε υποχρεωμένοι να τους αφήσουμε εκτός!» - Η ανακοίνωση του Λιανού για την αποβολή Γκότση & Πιλίδη

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει γύρω από το όνομα του Ηλία Γκότση του και του Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor all star, καθώς - εμείς σας τα είχαμε πει - αλλά και μέσα από το trailer της Δευτέρας 27/3 έγινε γνωστό, πως οι δύο παίκτες παραβίασαν κανόνες του παιχνιδιού.

Έτσι και έγινε, αφού με το που ξεκίνησε το σημερινό (27/3) επεισόδιο είδαμε το Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει σε μπλε και κόκκινους,λίγο πριν πέσουν στο στίβο μάχης, πως οι δύο μαχητές δε θα αγωνιστούν για τη 2η ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ την αντίδραση της κοπέλας του Πιλίδη μετά την είδηση της αποβολής του).

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την ποινή στο Γκότση & Πιλίδη στο Survivor all star

Ο λόγος; Παραβίασαν κανόνες, που έχει θέση η παραγωγή. Ο παρουσιαστής μάλιστα ξεκαθάρισε, πως ο καθένας έπεσε σε διαφορετικά σφάλματα και πως η παραγωγή τα εξετάζει και αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον τους στο ριάλιτι!

Με πόσα λεφτά αποχώρησε ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του

Ο Γκότσης είναι Έλληνας γυμναστής, επιχειρηματίας, παρουσιαστής και το επίκεντρο των τελευταίων ωρών για όσους παρακολουθούν φανατικά το Survivor All Star. O νικητής του 2018, φαίνεται πως αυτή τη φορά δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια θέση στον τελικό αφού μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι κανόνες του παιχνιδιού, οι απαράβατοι κανόνες του παιχνιδιού είναι δυο και ισχύουν για όλους: Απαγορεύεται η κλοπή φαγητού και η επικοινωνία με τον έξω κόσμο και ο Γκότσης, ξεπέρασε τα όρια!

To 2018, ως νικητής ο Ηλίας είχε καταφέρει να αποσπάσει από τον Ατζούν 100.000 ευρώ συν τα όσα έπαιρνε κάθε εβδομάδα, οπότε το ποσό όπως καταλαβαίνετε συνολικά ήταν αρκετά υψηλό!

Φέτος, δεν το έφτασε σίγουρα, αλλά δεν τα πήγε και καθόλου άσχημα αν αναλογιστεί κανείς πως έκατσε στο παιχνίδι για 11 ολόκληρες εβδομάδες και πήγε 55.000 ευρώ (5.000 ανά εβδομάδα).