«Ήμουν μάρτυρας, αλλά κι αυτό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης» - Η δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτση σχετικά με το metoo

Τι αποκάλυψε ο ίδιος

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
«Ήμουν μάρτυρας, αλλά κι αυτό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης» - Η δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτση σχετικά με το metoo

Το πρωί της Πέμπτης 13/07/23, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι yes, ο γνωστός ηθοποιός Σωτήρης Καλυβάτσης, ο οποίος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην πρωινή παρέα του Open.

Ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει σχετικά με κίνημα metoo, αλλά και για το αν έχει δεχθεί και ο ίδιος ποτέ σεξουαλική παρενόχληση (δείτε εδώ το σχόλιο του Σωτήρη Καλυβάτση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη).

Η δήλωση του Σωτήρη Καλυβάτση σχετικά με το metoo

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, δήλωσε ότι δεν του έχει συμβεί ποτέ κάποιο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στον εργασιακό του χώρο, ωστόσο όμως έχει υπάρξει μάρτυρας σε τέτοιο γεγονός. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Δεν συνέβη κάτι σε εμένα. Ήμουν μάρτυρας, αλλά κι αυτό πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης, έγινε ότι ήταν να γίνει. Δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα πολύ χοντρά που γίνονται. Όχι ότι δεν ήταν σοβαρό, γιατί χέρι να σηκώσεις σε έναν συνάνθρωπο, δεν νομίζω ότι έχει κανένας το δικαίωμα, ούτε να περνάει από το μυαλό του».

Στην συνέχεια είπε ότι: «Ο χώρος μας βόλευε λίγο παραπάνω στο να προβληθεί το όλο θέμα. Είναι τεράστιο και σε όλους τους χώρους. Και στην τηλεόραση θα σας έρθει, μη στεναχωριέστε».

Ακόμα ανέφερε σχετικά με όσα συμβαίνουν στην κοινωνία μας τα παρακάτω: «Υπάρχουν πράγματα που γίνονται καθημερινά σε όλο το φάσμα της κοινωνίας μας, καλό είναι να μη τα ζει κανείς. Όποιος τα ζει, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μιλάει και να το τελειώνει επί τόπου. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι που το έχουν μέσα τους θα σκέφτονται και δεύτερη φορά πριν κινηθούν κατ’ αυτόν τρόπο. Για κανέναν λόγο δεν πρέπει να κάνουμε γαργάρα. Ούτε για τη δουλειά, θα έρθει άλλη».

Τέλος, σχετικά με τον χώρο της υποκριτικής δήλωσε τα παρακάτω: «Για το ότι παιδιά από άλλους χώρους μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής: «Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με κανέναν. Ή θα σε δεχτεί η δουλειά ή όχι. Αν κάνεις και αντέχεις στο σανίδι θα σε κρατήσει, αν όχι θα σε αποβάλει. Τον δρόμο του καθένα δεν θα τον ορίσω εγώ. Ωραίο είναι να έχουμε την υποδομή για ό,τι κάνουμε. Υπάρχει χώρος για όλους».

Δείτε το σχετικό βίντεο: