«Ο κόσμος κατάλαβε!» - Το σχόλιο του Σωτήρη Καλυβάτση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όλοι πηγαίνουν στη θέση τους»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο κόσμος κατάλαβε!» - Το σχόλιο του Σωτήρη Καλυβάτση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και αθώος για την πράξη του βιασμού και του αποδόθηκε ποινή από το δικαστήριο την οποία θα εκτίσει τα επόμενα έτη (δείτε εδώ αναλυτικά ποια είναι). Πέρα, όμως, από την καταδίκη του Εισαγγελέα, ο ηθοποιός βιώνει και την κατακραυγή του κόσμου.

Έχει αναγκαστεί να πουλήσει το σπίτι του (δείτε εδώ το ποσό που εισέπραξε) και πλέον ζει σε ένα 2άρι στο Παγκράτι, στην προσπάθειά του να απομακρυνθεί από τον κόσμο, ο οποίος τον είχε λιντσάρει ακόμη και στο εξοχικό του στα Γιάννενα στο οποίο έμενε το πρώτο διάστημα μετά την αποφυλάκισή του.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν θα μπορεί να επιστρέψει ούτε στο θέατρο και στο "γυαλί" γενικότερα, κάτι που επιβεβαιώνει και ο Σωτήρης Καλυβάτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 13/2.

Το σχόλιο του Σωτήρη Καλυβάτση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Από τη στιγμή που μία τέτοια κατάσταση πηγαίνει στα δικαστήρια, πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα κρίνει η Δικαιοσύνη. Πιστεύω ότι έκρινε σωστά. Δικαιώθηκαν τα θύματα. Υπάρχει, βέβαια, και η έφεση αλλά σε πρώτη φάση η Δικαιοσύνη πιστεύω ότι πήρε μία σωστή απόφαση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Από ‘δω και πέρα, όλοι πηγαίνουν στη θέση τους».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο μελλοντικής του συνεργασίας με τον κατηγορούμενο ηθοποιό, ο ίδιος επισήμανε: «Δεν νομίζω ότι θα ξαναδουλέψει στο θέατρο ο κύριος Φιλιππίδης, το δήλωσε και μόνος του. Ίσως να μην το δεχτεί και το ίδιο το Θέατρο, γιατί κατάλαβε ο κόσμος».