Δεν το χωράει ο νους! Πουλήθηκε η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό - Το σοκαριστικό ποσό που δόθηκε

Κατάφερε ίσως και να ξεχρεώσει έτσι...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το τέλος της δίκης και την απόφαση του Εισαγγελέα για την ποινή του, φαίνεται πως βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πριν από αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό πως η κατοικία του στο Ψυχικό θα έβγαινε σε πλειστηριασμό, ωστόσο, την Δευτέρα 13/2 ανακοινώθηκαν κάποια ευχάριστα νέα για την τύχη του ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον Τάσο Τεργιάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1, βρέθηκε αγοραστής για το συγκεκριμένο σπίτι και έτσι κατάφεραν να σταματήσουν τον πλειστηριασμό, πουλώντας το μέρος που έζησε και μεγάλωσε τον γιο του όλα αυτά τα χρόνια άμεσα για ποσό που δεν το χωράει ο νους κανενός (δείτε εδώ το εξοχικό του στα Γιάννενα).

Το ποσό για το οποίο πουλήθηκε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό

«Ο πλειστηριασμός ήταν να γίνει 27 Ιουλίου. Δύο ημέρες πριν, λοιπόν, ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον δικηγόρο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, κατάφερε να σταματήσει τον πλειστηριασμό, να τον "παγώσει", γιατί εντοπίστηκε το καλοκαίρι αγοραστής. Ενώ θα έβγαινε περίπου με 850.000 ευρώ ο πλειστηριασμός της μεζονέτας στο Ψυχικό, βρέθηκε αγοραστής που έδωσε 1,2 εκατομμύρια.

Από αυτά τα λεφτά, 900.000 πήγαν σε δύο δάνεια σε τράπεζες που δεν τα εξυπηρετούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Τα 300.00 υπόλοιπα χιλιάρικα πήγαν σε χρέη στην εφορία και σε χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία που είχαν περάσει όλα μαζί στην εφορία. Εξυπηρετήθηκαν με το σπίτι του Ψυχικού σχεδόν όλες οι οφειλές που είχε προς τις δύο τράπεζες. Προφανώς δεν έμειναν χρήματα για τον ίδιο, ίσως όμως να έχει τελειώσει με τα χρέη του με αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Σε ποια περιοχή μένει πια

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού και η κατηγορίες για το διπλό βιασμό απορρίφθηκαν (δείτε εδώ ποια είναι η ποινή του), ωστόσο φαίνεται πως η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Παρόλο που ο ηθοποιός βιώνει μία οικονομική καταστροφή, συνεχίζει να επιτίθεται στις καταγγέλλουσες και, μάλιστα, κατέθεσε αγωγή ενάντια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου (δείτε εδώ τι συνέβη).

Μιλώντας, όμως, για την απώλεια της περιουσίας του και των χρημάτων του, αξίζει να αναφερθούμε στο γεγονός πως ο ίδιος χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι όπου έμενε όλα αυτά τα χρόνια με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, και τον γιο τους, Δημήτρη, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω και την Παρασκευή 10/2, μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 αποκαλύφθηκε η περιοχή στην οποία μετακόμισαν.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, βρέθηκε σε μία περιοχή που είναι αρκετά πιο οικονομική και μπορεί να υποστηρίξει το ενοίκιο του σπιτιού, εφόσον δεν έχει πλέον ούτε εισόδημα και δεν μπορεί να πουλήσει κάποιο από τα περιουσιακά του στοιχεία.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν έχει ούτε εισοδήματα, ούτε δυνατότητα για να πουλήσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο. Ως αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την περιοχή του Ψυχικού και το διαμέρισμα το οποίο έμενε και να μετακομίσει σε ποιο οικονομική γειτονιά, που σίγουρα δεν θυμίζει την πολυτέλεια και την άνεση της μεζονέτας που είχε στην κατοχή του και έχασε, αλλά και το διαμέρισμα που νοίκιαζε, το οποίο ήταν ακριβό για τα οικονομικά του δεδομένα.

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει ήδη πριν από τις γιορτές σε ένα οικονομικότερο διαμέρισμα από αυτό το οποίο έμενε το τελευταίο διάστημα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κάποια από τις δύο περιοχές: Παγκράτι, Άνω Πατήσια», είπε ο δημοσιογράφος.

Ενώ σήμερα 13/2 επιβεβαιώθηκε πως μένει σε 2άρι στο Παγκράτι.