Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από την πρεμιέρα της Αρένας - Η Μαρία Αναστασοπούλου ''σπάει'' την σιωπή της

Αποκαλυπτική!

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από την πρεμιέρα της Αρένας - Η Μαρία Αναστασοπούλου ''σπάει'' την σιωπή της

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου, τo πρωί της Πέμπτης 13/07 μίλησε στην camera της εκπομπής Καλοκαίρι yes, του Open, στην δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου και απάντησε στις ερωτήσεις, που της έγιναν σχετικά με την Αρένα, καθώς και για την συνεργασία που είχε με με τον Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας στον ΑΝΤ1 με την Μαρία Αναστασοπούλου απούσα).

Η Μαρία Αναστασοπούλου απάντησε σχετικά με τις τηλεοπτικές δουλείες της

Πιο συγκεκριμένα η Μαρία Αναστασοπούλου, ρωτήθηκε από την δημοσιογράφο της εκπομπής του Open, σχετικά με την Αρένα, αλλά και για την συνεργασία που είχε με τον αγαπημένο παρουσιαστή της πρωινής ζώνης τον Γιώργο Παπαδάκη.

Στην αρχή δήλωσε τα εξής: «Ήμουν αδιάθετη στην πρεμιέρα, είχα μια μικρή περιπέτεια, η οποία ήταν ολιγόωρη αλλά όλα είναι εντάξει. Οι καλοκαιρινές εκπομπές είναι τελείως διαφορετικές από τις εκπομπές του χειμώνα. Η Αρένα ολοκληρώθηκε και ετοιμαζόμαστε για την επόμενη χρονιά τώρα».

Ακόμα για τον Γιώργο Παπαδάκη είπε ότι: «Νιώθω σιγουριά δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη. Είμαι περήφανη για την Αρένα και τη δουλειά που κάναμε. Δεν γνωρίζω αν θα αλλάξει ώρα η εκπομπή. Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι ήταν η χρονιά μου φέτος».

Τέλος, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στον Φοίβο Παπαδάκη, λέγοντας ότι: «Πιστεύω πολύ στις δημοσιογραφικές του δυνατότητες».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αναστασοπούλου για το Γιώργο Παπαδάκη

Η Μαρία Αναστασοπούλου παραχώρησε δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό της στην κάμερα του Breakfast at star με την δημοσιογράφο να μιλάει για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1, Αρένα αλλά και για τη συνεργασία της με το Γιώργο Παπαδάκη.

Η ίδια μάλιστα ερωτήθηκε από το ρεπόρτερ σχετικά με μία απάντηση, που είχε δώσει πρόσφατα ο Παπαδάκης αναφορικά με το γιο του Φοίβο Παπαδάκη και το τηλεοπτικό του μέλλον, που είναι αμφίβολο (δείτε εδώ όσα είχε πει).

Σε κάθε περίπτωση, η Αναστασοπούλου έκανε σαφές, πως διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Παπαδάκη, ενώ παράλληλα έχει μεγάλη συμπάθεια και στο γιο του Φοίβο, τον οποίο έχει γνωρίσει σχετικά πρόσφατα.

«Εγώ τον Φοίβο τον λατρεύω οπότε τι να πω, του έχω φοβερή συμπάθεια παρότι δεν γνωριζόμασταν πριν. Τον θεωρώ εξαιρετικό επαγγελματία, εξαιρετικό δημοσιογράφο και καταπληκτικό παιδί. Δεν ξέρω αν έχει κληρονομήσει αυτό που έχει ο Γιώργος ή αν έχει κάτι διαφορετικό, ξέρω όμως ότι είναι καταπληκτικός σε αυτό, που κάνει και είναι εξαιρετικό παιδί. Καλά αστειεύτηκε ο Γιώργος, αλλά τι να σου σχολιάσω εγώ τον Γιώργο που μιλάει τον γιο του;», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.