Ολόκληρη γυναίκα η κόρη της Βατίδου & του Κούγια, Μάιρα - Μελαχρινή με σγουρά μαλλιά και ψηλά πέδιλα

Στην αποφοίτησή της από το κολλέγιο Αθηνών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας έχουν φέρει στον κόσμο δύο παιδιά - μία κόρη και ένα γιο - τα οποία και μεγάλωσαν με μεγάλη αγάπη και προσήλωση παρά την επιθυμία τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Την Τετάρτη 12/7 η κόρη του Μάιρα αποφοίτησε από το κολλέγιο Αθηνών με την Εύη Βατίδου να είναι παρούσα στην εκδήλωση καμαρώνοντας την κόρη της λίγο πριν κάνει το επόμενο βήμα για την ακαδημαϊκή γνώση.

Και οι δύο ήταν εντυπωσιακές με την Βατίδου να λάμπει μέσα στο μπλε μακρύ φόρεμα της και την Μάιρα να έχει μεγαλώσει πολύ, κάτι που είδαμε από τα στιγμιότυπα, που δημοσίευσε η μητέρα της στο instagram (δείτε εδώ τις πρόσφατες δηλώσεις της Βατίδου για τον Κούγια).

Η ανάρτηση για την αποφοίτηση της κόρης της Εύης Βατίδου

«Αποχαιρετώντας το σχολείο ????

Σήμερα ξεκινάει μια νέα πορεία προς μια ανεξάρτητη ζωή για τη Μαιρα.

Ευχαριστώ, το Κολεγιο Ψυχικού για την ανεκτίμητη δουλειά και την απίστευτη υπομονή !
Πέρασαν τα χρόνια είμαι συγκινημένη», έγραψε η Εύη Βατίδου.

Κόρη Κούγια
Κόρη Κούγια

Οι σχέσεις Κούγια και Βατίδου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ποινικολόγος ρωτήθηκε για το χωρισμό της πρώην συζύγου του από τον σύντροφό της, έπειτα από μερικούς μήνες που ήταν μαζί.

«Εκτιμώ πάρα πολύ την πρώην σύζυγό μου. Έχω να μιλήσω 16 χρόνια για τέτοια θέματα. Μιλάμε για τα παιδιά μας. Μακάρι να βρει έναν άνθρωπο για να μην είναι μόνη της. Δεν γνωρίζω με ποιον τα είχε. Με τα παιδιά μου ευχόμαστε πραγματικά να βρει έναν σύντροφο ανάλογο της. Της αξίζει», είπε χαρακτηριστικά.