Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της Ρεγγίνας Μακέδου - Η μακροσκελής ανάρτησή της

«θέλω να πάρω πίσω τη ζωή μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
regina_makedou - instagram
regina_makedou - instagram

Μαχήτρια της ζωής είναι η πιο κατάλληλη φράση για να περιγράψει κανείς τη Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία έχει παλέψει δύο φορές με το σκληρό πρόσωπο του καρκίνου, ξεπερνώντας με θάρρος όσα δύσκολα ήρθαν στην πορεία της.

Η ίδια δε διστάζει να μιλάει για την κατάσταση της υγείας, τόσο για τα ευχάριστα σημεία, όσο και για τα λιγότερο ευχάριστα δίνοντας κουράγιο σε πλήθος κόσμου μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media (δείτε εδώ την οργή της με τις πρόσφατες δηλώσεις του Πνευματικάτου για τους καρκινοπαθείς).

Τελευταία η ίδια είχε σταματήσει να κάνει δημόσιες αναφορές για την κατάσταση της υγείας της με το κοινό της να αναρωτιέται για εκείνη. Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 13/7 μέσα από ένα μακροσκελές post η Μακέδου αποκάλυψε τη φάση στην οποία βρίσκεται!

Η κατάσταση της υγείας της Ρεγγίνας Μακέδου

«Δέχομαι πολλά μηνύματα που με ρωτάτε τι κάνω πως είμαι… γιατί δεν λέω για την υγεία μου???
Γιατί θέλω να πάρω πίσω τη ζωη μου… θέλω να βρω τα πατήματα μου… θέλω λίγο χρόνο για την Ρικα που δεν ξέρετε!!!
Να οργανώσω την νέα επαγγελματική χρόνια μου σε νέο χώρο!!!
Νιώθω πιο δυνατή και πιο ευάλωτη από ποτε! Την περιπέτεια που πέρασα και περνάω «γιατί όσο χρειάζομαι εξετάσεις ακόμα περνάω» δεν θα την ξεχάσω ποτε γιατί αυτή η περιπέτεια με έκανε ότι είμαι πια…
Όμως η Ρεγγινα η Ρικα για τους δικούς μου δεν καθορίστηκε ποτε από αυτή τη περιπέτεια αλλά από την τρόπο αντιμετώπισης της!!!
Είμαι πάντα εδώ για όλους τους ασθενείς ίσως λίγο πιο σιωπηλά αλλά πάντα εδώ.. το ξέρουν όσοι με χρειάζονται ❤️
Έμαθα να με ακούω… και τώρα μου λέω προχωρα», έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου.

«Δότη μου δεν ξέρω ποιος είσαι ή που είσαι, αλλά...»

«2022 thank you. Μία χρονιά που είχε τα πάντα. Μία χρονιά που για πάντα θα που θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα! Μία χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε άραγε; Μία χρονιά που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μία ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!

Σε ευχαριστώ 2022. Διότι τα δεύτερα γενέθλιά μου είναι 3/6/2022. Καλή χρόνια με υγεία. Δότη μου δεν ξέρω που ποια ποιος είσαι ή που είσαι, αλλά σε ευχαριστώ, τόσο με τόσο τόσο πολύ. Ελπίζω το 2023 να γίνεται ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνεται αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και πλήθος κόσμου έσπευσε να της στείλει ένα μήνυμα δηλώνοντας την στήριξή του.