Σε luxury σουίτα με ιδιωτική πισίνα και θέα θάλασσα - Διακοπές στην Ίο για Ιλένια Ουίλιαμς και Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά τις φήμες σχέσεις

Φωτογραφίες και βίντεο!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε luxury σουίτα με ιδιωτική πισίνα και θέα θάλασσα - Διακοπές στην Ίο για Ιλένια Ουίλιαμς και Κώστα Αναγνωστόπουλο μετά τις φήμες σχέσεις

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και την Ιλένια Ουίλιαμς να είναι ζευγάρι εδώ και αρκετούς μήνες, με πολλές εκπομπές να έχουν σχολιάσει το γεγονός, κάνοντας μάλιστα και μικροαποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση τους.

Μάλιστα τον Φλεβάρη, η Μπέττυ Μαγγίρα είχε κάνει γνωστό: «Έχω αποκλειστικό. Ο πειρατής Αναγνωστόπουλος μένει πίσω από το σπίτι μου σε ένα στενό. Έχω γειτόνισσα, Μάτα Χάρι που μου επιβεβαίωσε ότι είναι μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς εδώ και μήνες. Βγάζουν τα σκυλιά πίσω εκεί στο πάρκο μαζί βόλτα. Μένει σπίτι του! Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Το επιβεβαιώνουμε απλά. Καλά να είναι τα παιδιά, χαρούμενα να είναι. Κάποια στιγμή θα βγουν και έξω μαζί, θα φανεί» - δείτε εδώ τα σχόλια που έγιναν.

Μπορεί κανένας από τους δυο να μην το έχει επιβεβαιώσει, λέγοντας όμως καθαρά πως είναι πολύ καλά στην προσωπική τους ζωή - δείτε τις δηλώσεις του Αναγνωστόπουλου - ωστόσο οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους.

Οι κοινές διακοπές Αναγνωστόπουλου - Ουίλιαμς στην Ίο

Ιλένια Ουίλιαμς και Κώστας Αναγνωστόπουλος, έχοντας κάνει στην άκρη λίγο τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι την Ίο όπου έμεινε στην ένα πολυτελέστατο συγκρότημα με luxury σουίτες οι οποίες διαθέτουν ιδιωτικές πισίνες αλλά και ασύλληπτη θέα στη θάλασσα.

Ο επιχειρηματίας που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ εντυπωσιακό και παράλληλα χιουμοριστικό βίντεο από το δωμάτιο που έμειναν.

Από την άλλη η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες της από το ξενοδοχείο αλλά και ένα βίντεο.

Οι εικόνες αυτές επιβεβαίωσαν πως ήταν μαζί στο νησί και απόλαυσαν τις ομορφιές τους, χαλαρώνοντας από την καθημερινότητα και την ζέστη της Αθήνας.