Η Σκορδά τον έκανε να λυγίσει: «Είναι κάτι πολύ...» - Ήρθε η έμμεση επιβεβαίωση για την σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Ιλένια Ουίλιαμς

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Η Σκορδά τον έκανε να λυγίσει: «Είναι κάτι πολύ...» - Ήρθε η έμμεση επιβεβαίωση για την σχέση του Κώστα Αναγνωστόπουλου με την Ιλένια Ουίλιαμς

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 15/2 στο πλατό του ΣΚΑΪ και συγκεκριμένα στην εκπομπή Πρωινό μας και αφού προχώρησε σε δηλώσεις για όσα συνέβησαν στο Survivor All Star πριν την αποχώρησή του (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα), μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, διέρρευσε πως ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση με την πρώην σύντροφο του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Ιλένια Ουίλιαμς, και παρόλο που κανένας από τους δύο δεν έχει βγει για να το επιβεβαιώσει δημόσια, η Φαίη Σκορδά με την αντίδρασή της, έδωσε να καταλάβει το κοινό πως ο δεσμός αυτός είναι αληθινός και το ζευγάρι είναι πολύ καλά (δείτε εδώ την "καυτή" ανάρτησή της που είχε προκαλέσει την αντίδρασή του).

Η αντίδραση του Κώστα Αναγνωστόπουλου για την σχέση του με την Ιλένια Ουίλιαμς

«Έχεις ομορφύνει ε; Τώρα που σε βλέπω από κοντά», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επισήμανε: «Αλλού θα το πάει, αλλά εντάξει».

«Να μη την κάνω την ερώτηση;», συμπλήρωσε τότε έκπληκτη η ίδια και αφού της απάντησε "όχι" και αφού η παρουσιάστρια συνέχισε να τον ρωτάει, εκείνος τόνισε στη συνέχεια: «Πάντα είμαι καλά. Τα προσωπικά μου δεν θέλω να τα συζητάω δημόσια. Δεν μου αρέσει».

Η απάντηση, όμως, δεν άρεσε πολύ στην "θεία" Φαίη, όπως αυτοαποκαλέστηκε, με τον παίκτη του Survivor να της λέει απλώς τότε: «Είμαι καλά. Είναι κάτι πολύ προσωπικό». Έτσι, εκείνη πετάχτηκε από ενθουσιασμό και αναφώνησε: «Αχ, πολύ χαίρομαι που είσαι καλά γενικά».