Η "καυτή" φωτογραφία της Ιλένιας Ουίλιαμς που είχε φέρει την αντίδραση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η

Μετά την αποκάλυψη της εκπομπής Γειά σου πως η Ιλένια Ουίλιαμς είναι ζευγάρι με τον Κωστα Αναγνωστόπουλο έχει γίνει πρώτο θέμα συζήτησης των τηλεοπτικών εκπομπών. Η είδηση μάλιστα, έγινε γνωστή μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια - παρουσιάστρια είχε ερωτηθεί για την μεταξύ τους σχέση αναφέροντας:

«Αυτό τώρα από πού προκύπτει; Ο Κώστας είναι πάρα πολύ κοντά μου τα τελευταία δύο χρόνια σχεδόν. Με στήριξε και με τον θάνατο του πατέρα μου. Αυτό. Θα σου πω ότι είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ήρεμη. Και να είχα σχέση με οποιονδήποτε, δεν θα σου το ‘λεγα. Δεν θέλω να απασχολήσω με τα προσωπικά μου. Έχει γίνει στο παρελθόν και δεν θέλω να ξαναγίνει».

Να σημειωθεί πως μετά από τις εν λόγω δηλώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη με τους συνεργάτες της λόγω των όσων ανέφεραν.

Οι αναρτήσεις της Ιλένιας στο Instagram και τα σχόλια του Αναγνωστόπουλου

Η Ιλένια Ουίλιαμς είναι καθημερινή χρήστης των social media και κυρίως του Instagram, όπου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την ζωή της αλλά και τα επαγγελματικά της. Σε μερικές λοιπόν από τις αναρτήσεις της είχε σχολιάσει ο Κώστας Αναγνωστόπουλος

Σε μια στην οποία ποζάρει με λεοπάρ look άκρως εντυπωσιακή της έβαλε ένα emoji.

Σε άλλη όπου ποζάρει στο σπίτι της κάνοντας τις δουλειές της για διαφημιστικούς λόγους της έγραψε «Έλα & από δω μια βόλτα» με την Ιλένια να του απαντάς «Έρχομαι μπρο».