Με ξύλινη ντουλάπα και πάτωμα - Φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο της Ιωάννας Μαλέσκου και του Κωνσταντίνου Δανιά

Η αγαπημένη της γωνιά που θηλάζει το μωράκι της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Instagram/imaleskou
Instagram/imaleskou

Η Ιωάννα Μαλέσκου από την ημέρα που έγινε μαμά, διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Με τον Κωνσταντίνο Δανιά ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον πιο όμορφο τρόπο, την γέννηση του γιου τους (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους).

Η παρουσιάστρια έχοντας αποφασίσει να αφήσει για λίγο πίσω τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, έχει αφιερωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα τους.

Πριν μερικές ώρες μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο τους με τον Κωνσταντίνο Δανιά, αποκαλύπτοντας πως το έχουν διαμορφώσει για να εξυπηρετεί κατάλληλα και τους τρεις τους.

Η φωτογραφία της Μαλέσκου από το υπνοδωμάτιο της με τον Δανιά

«Τώρα που η μικρούλα μας είναι ακόμα πολύ μωράκι, το υπνοδωμάτιό μας έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετεί και τους τρεις μας. Κυρίως όμως εμάς τις δυο! Στην πραγματικότητα η φάση μας είναι τύπου «Just the two of us».

Αγαπημένη μου και πιο αναπαυτική γωνιά, είναι αυτή με την καρέκλα θηλασμού και το ειδικό σκαμπό για τα πόδια. Ακόμα και όταν η μικρή κοιμάται στο λίκνο της, εγώ μπορώ να ηρεμώ και να πιω λίγο decaf ενώ την χαζεύω. Ξέρετε, αυτά τα 5’ ηρεμίας μέχρι να ξυπνήσει ξανά» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Η ζωή στο σπίτι με το μωρό

Σε σχετική ερώτηση απάντησε λοιπόν, πως αν και δύσκολη διαδικασία απολαμβάνει το θηλασμό του παιδιού της, απενοχοποιώντας παράλληλα όσες μανούλες δε μπορούν να κάνουν το ίδιο (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το όνομα της μικρής).

«Ναι, είναι δύσκολος και θέλει προσπάθεια και υπομονή. Είναι όμως μαγεία αν, και όταν και για όσο καταφέρει μια μαμά να θηλάσει το μωρό της. Είσαι παντού ετοιμοπόλεμη να ταΐσεις το παιδάκι σου που περιμένει σαν χελιδονάκι με το στοματάκι ανοιχτό», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μαλέσκου

Η αποκάλυψη για τα κιλά τη

Όπως αποκάλυψε πήρε αρκετά κιλά κατά την διάρκεια της κύησης, τα οποία μέσα σε δυο μήνες κατάφερε να χάσει, ωστόσο όχι όλα, αφού έχει ακόμη λίγο δρόμο μπροστά της.

«Να σας ζήσει το μωράκι σας! Τα κιλά θα χαθούν σιγά σιγά. Μας πιάνει μια τρέλα και νιώθουμε ανασφάλεια συχνά, που δεν είμαστε όπως πριν. Ξεχνάμε ότι χρειάστηκαν 9 μήνες ριζικών αλλαγών μέσα και έξω μας για να έρθουν στον κόσμο τα παιδάκια μας. Ας είμαστε πιο επιεικείς με τον εαυτό και το σώμα μας. Και τις ραγάδες μας και τις ατέλειες μας και όλα μας να τα αγαπάμε. Ισορροπία στη διατροφή μας, νερό, άσκηση όσο μπορούμε, μπόλικο νερό και καλή ψυχολογία. Τα λέω κι εγώ για να τα ακούω, μη νομίζεις. Όλα φτιάχνουν. Έχουμε τα αγγελούδια μας», αποκάλυψε.

Ιωάννα Μαλέσκου έγκυος κιλά

«Το τελευταίο μήνα πήρα απότομα βάρος (όσο κι αν δεν το πίστευα ότι μπορεί να συμβεί). Πήρα σκέψου 17/18 κιλά στην εγκυμοσύνη! Σοκ! Ευτυχώς τώρα έχω 3-4 ακόμα να χάσω για να επανέλθω στα φυσιολογικά μου. Είναι μόλις 2 μήνες, έχω δρόμο μπροστά μου. Αλλά θα τα καταφέρω. Διατροφή, γυμναστικούλα και καλή διάθεση», εξομολογήθηκε.

Ιωάννα Μαλέσκου κιλά εγκυμοσύνης