Κυκλοφόρησε η αφίσα της ταινίας "Γάμος αλά Ελληνικά 3" - Μυστήριο με τον Αλέξη Γεωργούλη

Η ανάρτηση της Νία Βαρντάλος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε η αφίσα της ταινίας "Γάμος αλά Ελληνικά 3" η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου. Στην εν λόγω ταινία, πρωταγωνιστεί και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και κακοποιητική συμπεριφορά.

Για το λόγο αυτό, υπήρχε μυστήριο γύρω από την συμμετοχή του στην ταινία. Δηλαδή για το αν θα προβάλλουν τις σκηνές τους ή θα τις κόψουν. Από το trailer ήδη τον έχουν κόψει και δεν φαίνεται πουθενά.

Στην αφίσα λοιπόν που κυκλοφόρησε ο Αλέξης Γεωργούλης δεν υπάρχει πουθενά, παρόλο που η Νία Βαρντάλος είχε πει σε δηλώσεις της πως θα παίξουν κανονικά θα πλάνα του.

«Με τον Αλέξη Γεωργούλη είμαστε φίλοι 15 χρόνια», είχε πει αρχικά ενώ απαντώντας στο αν στεναχωρήθηκε με τις καταγγελίες σε βάρος του η ίδια εξήγησε ότι «Πρέπει να διαβάσω για να μάθω τι έγινε, δεν τα ξέρω όλα».

Αυτή είναι η αφίσα της ταινίας Γάμος αλά Ελληνικά 3

Η τοποθέτηση της Βίκυς Σταυροπούλου

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε μία εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 14/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να απαντάει ανoιχτά για την υπόθεση του συνάδελφου της, Αλέξη Γεωργούλη.

Οι δύο τους είναι γνωστό, πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τη συνεργασία τους στο Είσαι το ταίρι μου να έχει σημαδέψει το κοινό αλλά και τους ίδιους τόσα χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Η Σταυροπούλου με αντικειμενικά κριτήρια απάντησε για το Γεωργούλη και την υπόθεση, που εξετάζεται από τις Βέλγικες Αρχές κάνοντας σε κάθε περίπτωση σαφές, πως είναι με τη μεριά των θυμάτων.

«Αρχικά εννοείται θεωρώ περιττό να πω ότι είμαστε με τα θύματα, όμως επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης ψαγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή άλλου τύπου βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε: «Μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;». Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.