Ποιο είναι το μέλλον της Σίσσυ Χρηστίδου: Θα παραμείνει στο Mega;

Συμβόλαιο με το κανάλι ή μεταγραφή ;

Ζωή Τζιότζιου
Youweekly Editor
Πηγή : NDP
Πηγή : NDP

Την απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι αλλά και της Σίσσυ Χρηστίδου, στο Mega, αναφορικά με τι θα γίνει την καινούργια σεζόν η οποία αναμένεται να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο, έδωσε το ίδιο το κανάλι(δείτε πως αποχαιρέτησε το κοινό τη Χρηστίδου - Τα νούμερα τηλεθέασης στο συγκινητικό φινάλε).

Η ανακοίνωση του Μega για μέλλον της Σίσσυ Χρηστίδου

Πιο συγκεκριμένα το ίδιο το Mega, αποφάσισε να κάνει τις απαραίτητες δηλώσεις σχετικά με τον μέλλον της Σίσσυ Χρηστίδου και της εκπομπής της Χαμογέλα και Πάλι. Το κανάλι δήλωσε τα εξής:

«Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της Χαμογέλα και πάλι! θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: BARKING WELL MEDIA»

Η όλο νόημα απάντηση της Χρηστίδου για το φινάλε του Χαμογέλα και πάλι

Το μεγάλο φινάλε για τη Σίσσυ Χρηστίδου και το Χαμογέλα και πάλι έπεσε την Κυριακή 2/7 με την παρουσιάστρια να αποχαιρετά φανερά συγκινημένη κοινό και συνεργάτες, με την αποχώρηση της Βουλγαράκη να τη βαραίνει αρκετά.

Στη συνέχεια όλα τα μέλη της εκπομπής έκαναν δηλώσεις για την αυλαία, που έπεσε εν όψει καλοκαιριού με την ίδια η Σίσσυ να κάνει ένα μικρό απολογισμό στην κάμερα της εκπομπής ''Πρωινό μας'', ο οποίος προβλήθηκε τη Δευτέρα 3/7.

«Νομίζω ότι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της χρονιάς ήταν η προσωπική μου διαχείριση σε προσωπικά μου ζητήματα, αλλά μου έμαθε ότι έχω πιο πολλές αντοχές από όσες νόμιζα και είμαι περήφανη για τον τρόπο που τα αντιμετωπίζω τα πράγματα», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.