Χαμογέλα και πάλι: Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό τη Χρηστίδου - Τα νούμερα τηλεθέασης στο συγκινητικό φινάλε (2/7)

Είχε τον κόσμο στο πλευρό της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χαμογέλα και πάλι: Έτσι αποχαιρέτησε το κοινό τη Χρηστίδου - Τα νούμερα τηλεθέασης στο συγκινητικό φινάλε (2/7)

Μια πολύ επιτυχημένη σεζόν έκλεισε την Κυριακή 2/7 για το Χαμογέλα και πάλι, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της με την εκπομπή να ρίχνει αυλαία για φέτος μετά από πολλά Σαββατοκύριακα στην πρωινή ζώνη του Mega.

Το φινάλε ήταν ομολογουμένως δύσκολο με τη Σίσσυ να αποχαιρετά συνεργάτες της, κάτι που όπως τόνισε η ίδια δεν είναι το καλύτερο για εκείνη, αφού έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να κρατάει σταθερή την ομάδα της.

Δείτε επίσης: Τα "έχασε" η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του MEGA - Πετάχτηκε ο γιος της μπροστά στην κάμερα

Τα νούμερα τηλεθέασης στο φινάλε του Χαμογέλα και πάλι

Τα δάκρια από το πλατό του Mega δεν έλειψαν, με το κοινό να προτιμάει την εκπομπή στη ζώνη της κάτι, που αποτυπώθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης με το πρόγραμμα να φτάνει το 18,1% (19,2, 21,9 25,8 22,7 23,1 20,6 18,9 16,7 15,3 12,7 11,5 9,1).

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Οι δεκατιανοί 9,8
  • Mega: Χαμογέλα και πάλι 18,1
  • ALPHA: Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση 17,5
  • OPEN: Άνθρωπος για όλες τις δουλειές 4,0
  • ΑΝΤ1: Υγεία πάνω από όλα 3,1
  • ΕΡΤ: News room 2,5

Το αντίο της Χρηστίδου στην Βουλγαράκη

«Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Της είχα πει όσο θέλεις να είσαι εδώ θα είσαι, όσο θα είμαι εδώ θα έχεις δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ. Είναι μια πολύ αγνή ψυχή και καθαρή και όποτε βρεθεί να είναι μεγάλη τους τύχη και χαρά και το νου τους» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά το αφιερωματικό βίντεο για την Ελένη, και οι δυο ξέσπασαν σε κλάματα!

«Σκεφτόμουν τι πρέπει να πω γιατί τα συναισθήματα μου είναι τόσα πολλά. Πήρα πολλή αγάπη και είμαι πολύ τυχερή. Το ζητούσε η ψυχή μου να αποχωρήσω και την άκουσα. Είναι μόνο τηλεοπτικός ο κύκλος που κλείνει. Είναι τυχερός όποιος βρίσκεται δίπλα σου», είπε με δάκρυα στα μάτια η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου επιβεβαίωσε πως μετακομίζει στον ΑΝΤ1 «Ποτέ δεν έφεραν κανένα πρόβλημα στην ομάδα. Είναι πολύ τυχεροί στον ΑΝΤ1 που σε βάζουν στην οικογένειας τους. Θα έχουν να κάνουν μαζί μου για ότι δεν πάει καλά».

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.