Θύμα κλοπής στην Ρουμανία η σύζυγός του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα - Οδηγήθηκαν στην Αστυνομία (Βίντεο)

Τεράστια ταλαιπωρία για το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θύμα κλοπής στην Ρουμανία η σύζυγός του Στέλιου Ρόκκου, Λελέ Γκόφα - Οδηγήθηκαν στην Αστυνομία (Βίντεο)

Ταξίδι με μηχανές μέχρι την Ρουμανία πραγματοποίησαν ο Στέλιος Ρόκκος με την σύζυγό του Λελέ Γκόφα και τον Ηλία Βρεττό με την Αναστασία Δεληγιάννη (δείτε φωτογραφίες από το γάμο τους). Ωστόσο, το ταξίδι αυτό δεν πήγε πολύ καλά, αφού ταλαιπωρία που υπέστησαν με την αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η Λελέ Γκόφα έπεσε θύμα ληστείας, όταν της έκλεψαν την τσάντα της σε μαγαζί που έκατσαν η οποία είχε μέσα χρήματα, κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που έφτασε στο μαγαζί, ωστόσο έπρεπε να πάνε στο αστυνομικό τμήμα ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες.

Η ανάρτηση της Λελέ Γκόφα

Η Αναστασία Δεληγιάννη τραβούσε βίντεο όλη τη διάρκεια του συμβάντος και ακούστηκε να λέει: «Αυτό πρέπει να τραβηχτεί. Η Λελέ άφησε την τσάντα της σε εκείνο το τραπέζι, την Gucci, αλλά... Ψύχραιμη την βλέπω, μου λέει τράβα και κανένα story να το έχουμε να γελάμε. Ηλία τι έχεις να πει για αυτό; Καταλήξαμε στην αστυνομία».

Ενώ στην ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram η Λελέ έγραψε «Μου έκλεψαν την τσάντα μου …. Χρήματα -κάρτες -ταυτότητες -διπλώματα ΟΛΑ».

«Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν η Λελέ και ο Στέλιος όλο αυτό, με ψυχραιμία, καθαρή σκέψη και χαμόγελο, ήταν μοναδικός! Στα δύσκολα φαίνονται οι άνθρωποι! Σας αγαπώ πολύ! Τελος», της σχολίασε ο Ηλίας Βρεττός.

Πως γνωρίστηκαν Ρόκκος - Γκόφα

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια συναυλία και από το 2010 είναι αχώριστοι.

«Όταν την είδα ανάμεσα στο κοινό την ξεχώρισα, καθόταν αρκετά μπροστά, αλλά είχε και εκείνη ένα ύφος που με κοίταγε... Εγώ εντυπωσιάστηκα με το πόσο όμορφη ήταν που με το που τελείωσε η συναυλία είπα τον υπεύθυνο να μου τη φέρει να την γνωρίσω. Και μου φέρνει μια άλλη, την Λελέ. Εγώ όμως ήθελα την άλλη που καθόταν δίπλα της», είχε αποκαλύψει ο Στέλιος Ρόκκος για το λάθος και τελικά γνώρισε την γυναίκα του.

Ο γάμος τους έγινε τον Δεκέμβριο 2017 μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολιτικό γάμο, στην πατρίδα του τραγουδιστή, τη Λήμνο.